תובל אתה מנגן??? ואם כן על מה וכמה זמן??
S shminia com New member 14/11/05 #61 בראיון שערכנו איתו הוא אמר שהוא מנג מנגן על גיטרה לא יודעת כמה זמן
ע עמרי הכרמלי New member 14/11/05 #57 היי תובל, מה קורה? איך אתה מסתדר גם עם הבי"ס וגם עם הצילומים? איך זה לעבוד עם אדית? ו.....(בן בן) כבר מאוחר, לך לישון!
היי תובל, מה קורה? איך אתה מסתדר גם עם הבי"ס וגם עם הצילומים? איך זה לעבוד עם אדית? ו.....(בן בן) כבר מאוחר, לך לישון!
נ נעמקה19 New member 14/11/05 #60 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח... "בן בן מאוחר לך לישון"... זה מה שאני שואלת אותו במסרים. 1. איך זה לעבוד עם אדית? 2. אתה מוכן לתת לה את האי מייל שלי? 3. מה התאריך לידה שלה..? ועוד ועוד ועוד... והוא אומר "אני אברר"... ולא חוזר אלי...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח... "בן בן מאוחר לך לישון"... זה מה שאני שואלת אותו במסרים. 1. איך זה לעבוד עם אדית? 2. אתה מוכן לתת לה את האי מייל שלי? 3. מה התאריך לידה שלה..? ועוד ועוד ועוד... והוא אומר "אני אברר"... ולא חוזר אלי...
ס ס א י ו ר ן ל י New member 14/11/05 #68 ../images/Emo42.gifהי../images/Emo29.gif תובל מה שלומך? אתה בכיתה ז' גם אני יש לך משהו במשותף אם בן בן?
../images/Emo42.gifהי../images/Emo29.gif תובל מה שלומך? אתה בכיתה ז' גם אני יש לך משהו במשותף אם בן בן?