אין לי מושג איך מצטער
S shminia com New member 13/11/05 #34 1. קוראים לו מיכאל 2. בשביל מה כל ה סימני קריאה והחזרה על האותיות (פליזזזזז)?!
O Oshi love Tamir New member 14/11/05 #63 יאא גם אני מזל דלי../images/Emo13.gifבאיזה תאריך... נולדת דרך אגב קוראים לי אושרת חחח ואתה ממש חמוד
T tuvalshafir New member 13/11/05 #43 טוב אני חייב ללכת להתכוננן למבחן יש לי מורה מטורללת ששונאת אותי בגלל שאני הולך לצילומים ומחסיר שיעורים... אז בגללה יש לי גם בוחן וגם מבחן באותו יום.. היא מחבלת זקנה.
טוב אני חייב ללכת להתכוננן למבחן יש לי מורה מטורללת ששונאת אותי בגלל שאני הולך לצילומים ומחסיר שיעורים... אז בגללה יש לי גם בוחן וגם מבחן באותו יום.. היא מחבלת זקנה.
S shminia com New member 13/11/05 #46 אתה יודע ש... אסור מבחן ובוחן באותו יום?! זה אסור... רשום לנו את זה בתקנון בית ספ ר( כל הזמן אנחנו מאיימים על המורים ככה...חח)
אתה יודע ש... אסור מבחן ובוחן באותו יום?! זה אסור... רשום לנו את זה בתקנון בית ספ ר( כל הזמן אנחנו מאיימים על המורים ככה...חח)
T tuvalshafir New member 13/11/05 #49 אתם לא מכירים תבצפר שלי טוב ביי ותודה אני יחזור לספר לכם איך הלך המבחן ביי חחח
נ נעמקה19 New member 14/11/05 #54 זה-לא-פייר! למה אני תמיד נכנסת אחרי שהוא יוצא?! אוף. רציתי לשאול אותך, למה אתה לא עונה לי במסרים..? בבקשה תענה לי...זה חשוב לי
זה-לא-פייר! למה אני תמיד נכנסת אחרי שהוא יוצא?! אוף. רציתי לשאול אותך, למה אתה לא עונה לי במסרים..? בבקשה תענה לי...זה חשוב לי
C Cindy Campbell New member 14/11/05 #64 ../images/Emo6.gifחחח, בהצלחה במבחן../images/Emo135.gif למרות שכבר הלכת...
R RoNi Is My StAr1 New member 13/11/05 #53 היי תובל מה קורה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif קוראים לי נעם חח מבואס שניגמרו הצילומים שלך