מה המצב?

AmiTutiT14

New member
מה המצב?

אני בארץ סוף סוף
אמממ... אז מה חדש?

AGENT SHESH

New member
ברוכה השאווה! ../images/Emo24.gif

חסרת כאן. שומדבר לא חדש, ההנהלה עדיין בקיפאון, למרות שיש דיבורים על כמה החתמות שבדרך - מיום שני - אחרי תשעה באב. נו, איך היה? נהנית? תעלי תמונות למסכנים חסרי הכסף ליציאה לחו"ל, שלפחות נרגיש קצת חו"ל..

AmiTutiT14

New member
ברוך הנמצא../images/Emo9.gif

תודה על ה"עידכון". איזה באסה, היה להם שבוע להחתים שחקנים! חשבתי שיהיה כל כך הרבה חדש כשאני אחזור, אבל הדבר היחידי החדש ששמעתי זה שלאירן יש נשק גרעיני. מוי כיף
וכן נהנתי מאד. הולנד כל כך יפה, והאנשים כל כך נחמדים ויפים
תמונות יהיו בעוד כמה ימים, כשאני אפתח (אני עדיין מהעתיקים
)

AmiTutiT14

New member
אמממ... זה מה שאומרים כל יום הCNN..

הערוץ היחידי שהוא לא בהולנדית... שראיתי כל יום... וכל יום היתה כתבה על הנשק שלהם ושהם לא רוצים להפרד ממנו וזה. אבל הם סתם דפוקים אז זה לא רציני.

AGENT SHESH

New member
לאא..

על זה שהם מפתחים נשק גרעיני, אין להם כזה. ייקח להם עוד זמן לפתח נשק כזה, אבל אני בספק אם ארה"ב תיתן להם..

AmiTutiT14

New member
תודה:)../images/Emo152.gif

היה מאד כיף, יפה ובעיקר קר. בעיקר the scream במאדאם טוסו. לילדים אסור להכנס לשם, זה פשוט מפחיד ברמות אדירות. אתה נכנס כאילו לצינוק ואז יש מטורפים שקופצים עליך וזה כל כך צר וחשוך ויש שם פליקרים ואי אפשר לראות כלום! איזה אחד התחיל לרדוף אחרי שם והחזקתי לגרמני אחד תיד, חשבתי שזו אמא שלי מרוב פחד, יצאתי משם עם צלקת נפשית...
אבל זה היה שווה את זה

AmiTutiT14

New member
לא... אבל הייתי בsix flags.

היתה לי אפשרות לבחור בין השניים, אז בחרתי בsix flags כי הוא יותר אקסטרימי וזה מה שאני אוהבת. יש שם רכבת אחת, "גולית", הרכבת הכי קטלנית שעליתי עליה אי פעם. היא טסה והירידה שלה כל כך תלולה וענקית והמסלול עובר מעל אגם. ממש טוב!

z dead

New member
די די

לא היית בהולנד,היית בארגנטינה...נסעת אחרי בחיר ליבך יוניר הרי חזרת מיד אחרי שלא עלינו לרבע-הגמר...מקרה? אני לא חושב. בכל מקרה ברוכה השווה.

שiש

New member
ככה זה

תמיד דופקים את השחורים. ברוכה השווה עמיתוש, שמחה ומאושרת לשמוע שנהנית!

למעלה