מה המצב????????

מה המצב????????

היום חזרתי מאילתתת היה אחד השווים היינו באורכידאה ויש שם טוקטוקים שמסיעים אותך ממקום למקום בתוך המלון כי זה וילות כאלה אז שיגענו אותם.. הם כבר ידעו בע"פ מי אנחנו ואיפה אנחנו גרים ולאן צריכים.. חחח

oren456

New member
שמח שנהנת

אני מאושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 עכשיו נכנסתי לאתר של משרד החינוך ויש ככבר ציונים במתמטיקה ואני הוצאתי 96 וסופי 93, ועכשיו אני מתלבט אם לעשות מועד ב' או לא תייעצו לי.

חדש123

New member
מועד ב?אתה לא נורמליי!

הלוואי עליי ציון 96 בבחינה! אני בבחינה של 3 יחידות הוצאתי 6 בבחינה (ואני לא צוחק!) ולא עשיתי מועד ב ! עזוב אותך סתם עוד הפעם לטחות את כל החומר הציון שקיבלת הוא מעולה ולפי דעתי אין צורך במועד ב!

oren456

New member
6 ??????????????????

אתה רציני???????????.. או שאתה צוחק עלי??????????? וגם אני עושה 3 יחידות וזה כולה היה שאלון 01 שבו הרוב מוציאים 100.

חדש123

New member
כן קיבלתי 6!

זאת הייתה היחידה ה3 בשני השאלונים הקודמים קיבלתי 100 אז המורה שלי אמרה שלא כדאי לגשת שוב כי זה סתם וב3 יחידות בסך הכול יש לי ציון 80 וזה מספיק לי גם ככה אני עושה רק 3 יחידות!

o_O

אחי, כדאי לך לגשת, ומהר.. כל מי שאני מכירה בחמש יח"ל לא מסתפק ב90 +, אז בשלוש יח"ל? אם יהיה לך סופי נמוך פשוט לא תתקבל לשום מוסד אקדמאי גבוה..

oren456

New member
יאללה אני זז לישון מחר יש בגרות

באנגלית ל"ט לכולם!!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
איזה עצביםםםםםםםם

גם כן הקד משתמש הזה לא ברוררררררר יש אפשרות לפתוח חדש?!?!

oren456

New member
לא נראה לי שאפשר לפתוח חדש

אבל אם את לא יודעת מה הקוד שלך אז תתקשרי לטלפון הזה 1212737737 שמה את מקבלת את הקוד ואת הסיסמא שלך אבל את צריכה לדעת את תעודת הזהות של אחד/ת מההורים שלך בשביל ל אמת שאת באמת מי שאת ולא איזה/ו מתחזה.

Lopezit

New member
ברוכה השווה

אילת

למעלה