מה המצב?

CreativeX

New member
מה המצב?

פורום נחמד... איפה אתם רואים את כל הסדרות אקשן שאתם מדברים עליהם? אני מסתכל AXN ומת על 90 אחוז מהסדרות ששם! הסדרות הכי טובות שראיתי: Nikita NY under cover פעם גנב NYPD ויש בטח עוד אני לא זוכר...

DesertRose1

New member
כמובן שיש עוד..../images/Emo13.gif }}../images/Emo11.gif

7 ימים? פרוייקט X? ווקר? למרות שנראה לי שכל הסדרות האלו כבר לא משודרות... וסדרות אקשן יש בaxn, בערוץ 3, ערוץ 10.. מה שבא ברוך הבא!
אגב, גם אתה ברוך הבא!

RoyalWizard

New member
לא'לא ווקר החזירו

אבל 7 ימים ופרוייקט X הורידו אני חושב לא ראיתי שניםםםםם ועוד דווקא שיצאה כבר העונה החדשה בארצות הברית וגם באמריקה :p

CreativeX

New member
איך יכלתי לשכוח מ7 ימים? ../images/Emo13.gif

חבל אבל שAXN מראים שידורים חוזרים וישנים... אבל לפחות משהו, ערוצים אחרים לדוגמא ערוץ 3 משדרים טלנובלות 24/7

DesertRose1

New member
יש בערוץ 3- }}../images/Emo11.gif

אנג'ל, מירוץ לאתמול, המגן בשידורים חוזרים, נעדרים, ג'אג בש.ח נראה לי, ורחובות של תקווה, ועוד בטח... ובין לבין יש טלנובלות..

RoyalWizard

New member
כן הורידו גם דברים טובים

כמו מקגיוור ובמקום זה תוקעים דברים סוכן סמוי ושירות קרבי

Siriusnip

New member
פעם AXN היה ערוץ גדול...../images/Emo15.gif

פעם הייתי יכול לשבת מול הטלויזיה יום שלם ולהנות, מקגייבר, שבעה ימים, ווקר, ניקיטה, תיקים מהעבר, סניטינל וA TEAM- איך שחכתם?...בטח יש עוד כמה ששחכתי.... ואז שוב את אותן סדרות בערב... זה היה הערוץ... אבל היום יש שם רק כמה סדרות שוות: NYPD, X FILES ושרות קרבי... מה? נגמר להם הכסף?? מה זה: איש החושך, איש הנצח, סוכן סמוי וידי החוק- זה מילא....

Siriusnip

New member
וואןה! איך שחכתי את אפקט הפחד?../images/Emo15.gif

שהיא גם כן אחת מהטובות....בטח אני עדיין שוכח משהו...

למעלה