מה המצב??

adidushim

New member
מה המצב??

מה המצב איתך? מה המצב יא גבר?? מה קורה איתך? האם הכל בסדר? הכל מאה אחוז? הלילה עם כוס בירה! תניע את העכוז, הדיסקו כבר העירה תזיזי את התחת תרימי ת'אגן שמח שוב במודה, הקצב בלאגן נרקוד כמו ג'ון טרבולטה שוב הדיסקו לא יילך מכאן אה אה אה אה שוב דיסקו כאן אה אה אה אה טוב שבאת. רגליים בפיסוק ויד אחת למעלה ג'ל בשביל הלוק, מחשוף מוקין באלא עידן אשר עשה וכולו רוק ודם מחלקת נשיפה, בסגנון של פעם. תזיזי את התחת תרימי ת'אגן שמח שוב חמודה הקצב בלאגן נרקוד כמו ג'ון טרבולטה שוב הדיסקו לא יילך מכאן אה אה אה אה שוב דיסקו כאן אה אה אה אה טוב שבאת. תזיזי את התחת תרימי ת'אגן שמח שוב חמודה הקצב בלאגן נרקוד כמו ג'ון טרבולטה שוב הדיסקו לא יילך מכאן אה אה אה אה שוב דיסקו כאן אה אה אה אה טוב שבאת.

נירהמ1

New member
תגיד עדידוש...../images/Emo39.gif

מה זה התמונות האלה על הבוקר, הא? זה משהו שאתה הכנת? נראה כזה יפה וטעים!

bali

New member
מנהל
תיקונים תיקונים...

תניע את העכוז, הדיסקו כבר העירה - צ"ל הדיסקו בא העירה
ג'ל בשביל הלוק, מחשוף מוקין באלא - צ"ל ג'ל בשביל הלוק, מחשוף עמוק אם בא לה
עידן אשר עשה וכולו רוק ודם מחלקת נשיפה, בסגנון של פעם - צ"ל גיטרה שעושה... וכינורות בטעם... מחלקת נשיפה ובס עם סאונד של פעם.
תזיזי את התחת תרימי ת'אגן שמח שוב חמודה הקצב בלאגן - צ"ל שמח שוב במודה בפעם הבאה בבקשה ללמוד את החומר כמו שצריך - חולהההההההה על הדורבנים

adidushim

New member
אני יודע

פשוט עשיתי קופי פייסט בלי להסתכל על המילים... עכשיו כשאני קורא את "עידן אשר עשה" אני נקרע

bali

New member
מנהל
ממש... אני בהלם! ../images/Emo5.gif

זה שיר חמוד לאללה וככה הורסים אותו

bali

New member
מנהל
ג'ונטרה וולטה זה עוד טוב כי זה השם

הנכון
למה לא כתבו עידן רייכל במקום ג'ון טרבולטה? אולי זה נשמע להם ככה?
מאיפה העתקת את השיר?

adidushim

New member
מטיזיעמו.....

עשיתי חיפוש בגוגל על "מה המצב איתך מה המצב יא גבר"

bali

New member
מנהל
ואגב, זה טיז אל נביא...

ובעברית, מהתחת של הנביא (מוחמד?!)
טיזיעמו - טיז אל אמו - מהתחת של אמא של גוגל

bali

New member
מנהל
אפרופו השיר הזה...

קבל את השיר הבא: אחלה בחלה סבבה אגוזים, ג'ננה פיסטוקים קראחנות בוטנים, תזמין ת'חברים היום יהיה שמח, הזמנתי עוד אורח בן שבעים והכל יופי טופי - אחלה בחלה חוביזות בג'נין, פלברות עם יסמין היום אוכלים חמין! אני לא מאמין... אני ורוני ידידיה, נוסעים היום לבידיה בשלום והכל יופי טופי- אחלה בחלה והכל יופי טופי- אחלה בחלה תגידי לי יופי טופי יא בבא תגידי לי אחלה בחלה יא אללה תגידי לי יופי טופי יא בבא תגידי לי אחלה בחלה יא אללה תגידי לי יופי טופי יא בבא תגידי לי אחלה בחלה יא אללה תגידי לי אחלה בחלה יא אללה והכל יופי טופי- אחלה בחלה כתבנו עוד מילים, אכלנו עוד סרטים קראחנות בוטנים! תבין מה שאומרים היום יהיה סבבה, חבק אותי יא בבא ונשיר שהכל יופי טופי - אחלה בחלה והכל יופי טופי - אחלה בחלה והכל יופי טופי - אחלה בחלה מחסובק סבבה ואני תוהה:
מה זה לעזאזל "קרחנות בוטנים"

bali

New member
מנהל
כן, של הדורבנים בביצוע שלישיית

"מה קורה?" ואני שוב שואלת - מה זה לעזאזל קראחנות בוטנים???

adidushim

New member
לדעתי מדובר

ב 100 גר' בוטנים שלקחו פטריות הזיה ורואים פילים ורודים מטיילות על התקרה...

bali

New member
מנהל
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נשמע לי מתאים... זה בטח סלנג מרוקאי או משהו...

למעלה