מה המצב?!..

מה המצב?!..

שלום שוב אני לא כותבת פה כזה הרבה אבל יש לי שאלה בקשר לזמרת מוכשרת לאלללה שלאחרונה התחלתי להתעניין בה ושמה ג'וני מיטשל! עכשיו אני עלול ביחס לכולם להישמע ממש מטומטמת באיזה שנה היא מתה וכמה דיסקים היא הוציאה?!

HelterSkelter1

New member
דבר ראשון היא עוד לא מתה...

דבר שני אפשר לבקר תמיד באולמוזיק, ששם נמצאים כל הפרטים על האלבומים השונים של כל אמן. חוצמזה, אני לא מכיר הרבה שירים של ג'וני מיטצ'ל, אבל היא שרה יפה לדעתי, והיא יפה
(ולא באופן זנותי כמו רקדניות אמטיוי כמו כריסטינה או בריטני). דבר שלישי, למה אני ער עדיין? בהצלחה שיהיה.

כמו שההנת

ג'וני מיטשל עדיין איתנו, לפני כמה חודשים היא הודיעה שהיא פורשת מעולם המוסיקה עקב המיאוס שהיא חשה ממצב תעשיית המויסיקה היום, למיטשל יש אלבומי מופת האחד [COLOR=<a]blue[/COLOR][COLOR=<a]>ladies of the canyon[/COLOR], זכה לביקורת אוהדת בשרת העיוור, והשני blue זכה להכנס לרשימת מאה האלבומים של הפורום, באופן אירוני השיר הכי מפורסם של מיטשל woodstock, הפך ללהיט ענק דווקא בביצוע של קרוסבי סטילס נאש ויאנג באלבום המופת שלהם: דג'ה וו, אולי העובדה הזו מעידה הכי טוב על האופן בו התנהלה הקרירה שלה. ואגב גם לדעתי היא יפה...

מה באמת?!?

אני חושבת שמישהו הטעה אותי בקשר אליה עוד רק לפני שהתחלתי לשמוע אותה בקביעות שהיא מתה מסמים...יש מצב שהוא התבלבל עם מישהי אחרת.. אבל תודה על התיקון!...חחחחח

noosh

New member
לא נורא

את הדברים הכי טובים בחיים מגלים בטעות
נסה גם את ג'ניס, לא סתם היא ה-
שלי

למעלה