מה המצב

ענבר ש

New member
מה המצב

אני ענבר בת 14 מפ"ת(בלעע) אני חובבת רוק די הרבה זמן אבל (לצערי) את פינק פלויד גיליתי רק בשנה האחרונה,תודות רבות לאבא שלי. ו..זהו

PINK FLOYD FAN

New member
היי ברוכה הבאה אני מגל בן 14 אני

שמח לראות שיש עדיין המון צעירים שאוהבים אותם

XCLASS

New member
אני רואה גם שיש פה הרבה בגילי..

לא ידעתי שיש הרבה בגיל הזה ששומעים פינק פלויד

edlessme

New member
ואני מרגיש כמו קשישא...

הלוואי והייתי מגלה את פינק פלויד בגיל 14.. אבל לאאאאא... הייתי חייב להיות תקוע אי שם...בגרין דיי...והיום אני תרח זקן בן 17 בקרוב..כן... גיל זה בראש.. אבל גם בראש של צה"ל.... לפי מה שאני רואה.. פינק פלויד היא להקה טובה נורא.. חבל שאני "גיליתי" אותם כל כך מאוחר כי דרכה אני גם מתחיל להכיר את הפרוג...

noosh

New member
מזדהה עם כל מילה!

החל מאתמול אני בת 17, וגם ככה הרגשתי די זקנה, ועכשיו עם כל בני ה-14 ששומעים פינק פלויד אני באמת מרגישה ככה!!! אתה לפחות היית תקוע בגרין-דיי, אני הייתי תקועה בבריטני בגיל 14!!!! אבל לפחות למדתי להעריך מה זה מוזיקה טובה (או בכלל, מה זה מוזיקה), ושנה אח"כ וויש התנגן במערכת נונסטופ

XCLASS

New member
שינוי קיצוני..

אהל זה גם מה שאני שמעתי..עד שיום אחד אח שלי שמע את THE WALL והתחלתי לאהוב את זה כמובן שמיד הבנתי כמה המוזיקה של בריטני וחברותיה לא שווה

נימרודל

New member
ההי!!!

אני עידית ואני בת 13. ואדלסם. את לא כזה זקן. היום לאח שלי היה יומולדת 20. חיחיחי אני כל כך שמחה שעוד מחשיבים אותי כילדה קטנה.

edlessme

New member
וואו!!

איך לעזאזל מישהיא בת 13 מגיעה לפינק פלויד?? כשאני הייתי בן 13 הייתי עסוק עוד בפוקמון! (ואגב.. זה לא אדלסם.. זה עדלסמי... השם שלי הוא עדן.. תביני הלאה את הכינוי..)

adiville

New member
מה נסגר איתכם ?!?

אתם בני 17 ? סבבה ! אני גיליתי את פינק פלויד בגיל 18 והיום אני כמעט בת 21. SO ? איזה זקנים בראש שלכם ?!?
יא קרועים......

ענבר ש

New member
תודה לכם...../images/Emo9.gif

ומה זה משנה מתי גיליתם את פינק פלויד, העיקר שגילתם אותם(
)

egg

New member
איזה קטע!

גם אני עדן... בן 17.5 ועדיין לא הבנתי את הכינוי... יענו אתה בלי עד(ן)?

edlessme

New member
לאלא...

eden חתכתי ל ed נשמע כמו head edless כלומר.. ללא ראש.. headless... מופיע גם בכל מיני מקומות גם כ edach... edless me(in yahoo games mostely)... (edstrong (i think it means akashan in english... allthough im not שמת לב שרוב האנשים כקוראים להם עדן הן בנות אגב? אני מכיר עוד שלוש.. כולן בנות

נימרודל

New member
חיחי

זה באמת לא כזה משנה כמה בנים וכמה בנות יש שקוראים להם עדן. איןך הגעתי בגיל 13, (בעצם 11 אל תחשבו שאני משוויצה או משהו) זה ה-כ-ל הודות לאח שלי.

Norweign Wood

New member
חבריה

אני מכירה הרבה אנשים שלא הכירו פינק פלויד כל ימי חייהם...
אני גיליתי את פינק פלויד בדיוק לפני שנה, כשהייתי בת 14 וחברה השמיעה לי את Wish You Were Here ולא זיהיתי אותו בכלל אז היא שלחה אותי הבייתה מהר מהר לשמוע אותם ומאז התאהבתי! (כמה טוב שלאחיות שלי יש הרבה דיסקים שלהם אז זה גם יצא לי בזול
)

edlessme

New member
זה משנה בגלל שזה פתח למוזיקה...

...הרבה יותר טובה.. זה גרם לי להבין שהרבה מהמוזיקה ש/ל שנות ה60 70 היא נורא טובה... אני מאמין שכתוצאה של פינק פלויד אני היום גם שומע דברים כמו זיגי סטארדסט, גזוז,ג'ניס ג'ופלין,דיף פרפל, לד זפלין ועוד הרבההההה דברים שאני לא חושב שהייתי מגיע אליהם אם הייתי נישאר...קפוא במוזיקה של שנות ה 90... מקסימום הפוליס...

lior efi

New member
גם לי פינק פלויד גילו עולם שלם!

גיליתי אותם ב2001 בערך! ואז התחלתי ממש לאהוב אותם! והתחלתי לחקור והגעתי עד לשורשי הפרוגרסיב רוק והפסיכודלי ומשם לרוקנרול קלאסי ולפאנק רוק ועוד... באותה תקופה גם גיליתי את הזפלינים האהובים ואטז את הביטלס, את הרולינג סטונס, קרימסון קינג, ג'ניס הגדולה, הנדריקס, בוב דילן, והגעתי השנה גם לקלאש, לסקס פיסטולז ולפיקסיז! בקיצור, רוק זו מוסיקה מעולה ומדהימה ולא מפסיקה להפתיע, על כל צורותיה וגווניה!

למעלה