מה המצב? אני חדש בפורום סקייטבורד זה החיים
T the crazy girlll New member 4/7/03 #5 קווווווווווונסטיייין!!!!!! מנישמע!? ו... למה קראת לעצמך"קובי קומרז" לא חשבת על משו יותר מתוחכם..? טוב, לא חשוב!! מנישמע!?
קווווווווווונסטיייין!!!!!! מנישמע!? ו... למה קראת לעצמך"קובי קומרז" לא חשבת על משו יותר מתוחכם..? טוב, לא חשוב!! מנישמע!?
C C L A Y M A N New member 4/7/03 #6 מה קורה קובי? זה רועי, חבר של אח שלך מה איתו באמת תגיד לו שגם יכנס לפורום
K Knightrider Of Doom New member 4/7/03 #7 כן....הוא חבר של אח שלך... לא כדאי לך לדעת מה עושים שהם ביחד...
C cky its the shit New member 4/7/03 #13 ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
C C L A Y M A N New member 4/7/03 #14 בואנ'ה עומר איזה יציאות ילדותיות.. רק להזכירך על רומנך עם אליאור..
D DuStOfAnGeLs New member 5/7/03 #23 אוקיי, עכשיו תסבירו לי... מה היה ביניכם? תתתתתתתתססססססססססססבבבבבבבבבבבייייייייררררררררררררווווווווווו!!! *ואם אפשר- תדגימו*
אוקיי, עכשיו תסבירו לי... מה היה ביניכם? תתתתתתתתססססססססססססבבבבבבבבבבבייייייייררררררררררררווווווווווו!!! *ואם אפשר- תדגימו*
מ מטייל עם סנאים New member 5/7/03 #24 זה היה אדיר, הוא נתן לי כ"כ חזק... לא ידעתי שלצ'וח יש כאלה אגרופים חזקים. סוטה.
D DuStOfAnGeLs New member 5/7/03 #25 |אליאור|../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif
|אליאור|../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif
B BlossoM 1000 New member 4/7/03 #8 ש-ל-ו-ם-!-!-!../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום שרוטים-שרוטות שלנו.....