מה המצב

cvd

New member
ראיתי אותם ב- Much

הורדתי 2 קליפים מ'מאצ''- אחד של "קרייזי אמנדה" והשני של "נאת'ינד און מיי באק" והם לא משהו בהופעה חיה... על איזה קליפים אתה בדיוק מדבר ספציפית? עכשיו אנשים יש לי ויכוח עם חברה שלי: איך נכון להגיד: sum 41 rocks או sum 41 rock sum 41 rules sum 41 rule וכו'.... נ.ב- למי של יודע Much Music זה כמו הmtv של קנדה. ושם הם גדולים. ממש מתים עליהם צ'או- סיוי

ALMIGHTY

New member
זה ויכוח שאין לו סוף

השאלה היא כשאת אומרת "סאם 41" את מתייחסת אל להקת סאם 41 או אל חברי להקת סאם 41. להקת סאם 41 - !this band (sum 41) rules חברי להקת סאם 41 - !they (sum 41) rule

cvd

New member
אההה... מתוחכם

אני לא יודעת לשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום היה לי בוחן ואני מתההההה, זה בכלל היה חומר חומר של כיתה ז'(!) כי המורה המפגרת שלנו נתנה לנו שלוש שיעורים במשך שנתיים. אני לא יודעת לשון
. זאת הפעם הראשונה שאני עומדת לקחת מורה פרטי.... למישהו יש מורה פרטי ללשון מהמרכז להמליץ לי?. אה ואם אתם שואלים איך זה קשור ל sum 41 rule(they) זה בגלל שאני גם לא יודעת Grammer אבל בעיקרון אני אינגליש ספיקר אז זה אמור להיות אצלי מהבית, למרות שזה לא!!!!!! אז לסיום- תנו לי טלפון של מורה פרטי ללשון מהמרכז. סיוי

Tapuhi

New member
|זהירות |אסור ../images/Emo18.gif

לדבר בפורומים על הורדות לצומת -
-

למעלה