אז ככה אחי
ברוך הבא! אשכרה גל של חדשים... השאלה היא לאן אנו האנשים שמבינים "נכוון" אותם בדרכם.... לטוב או לרע... לאמינם או לKRS1

אממממממ אני נוטה לקי אר אס ....a tribe called quest -scenario de la soul - keeping the faith common-ressurection eric b. and rakim - Dont Sweat The Technique lords of the underground - cheif rocka /mad skillz / funky child Guru s Jazzmatazz & Donald Byrd - The Traveler Jurrasic 5 - World of Entertainment (Woe is Me) krs 1 - step into the world /outta here /MC´s Act Like They Don´t Know kurtis blow - the breaks Freestyle Fellowship - Potato souls of mischief - 93 ´til infinity beastie boys - root down אממממממ אני לא אשכח עוד כמה צדדים בהיפ הופ : bt express - ride on bt james brown get on the good foot/sex machine/im a soul man jimmi castor - its just begun fela kuti - Shakara Oloje rose royce - car wash teddybears stockholm - rocknroll highschool Lou Courtney - Hey Joyce Manu Dibango - African Battle זאת רשימה שכבר חוזרת בפעם ה3 בלי שום להקה או זמר שאת מכירה ובלי שיר שאת מכירה בתאחלס.... ואלו השירים היותר יפים מהקצת יותר אנדרגראונד למי שיודע למה הכוונה ... בקיצור ברוך הבא! תהנה אחי למרות שיש לי תגובות בקשר לכמה מהממלצות שבטח יתנו לך ולכמה מהאנשים פה יש כאן קבוצת אנשים ממש טובה שממש מבינה במוסיקה שחורה רק צריך לחפש קצת. נ.ב אל תאמר ש2פאק הוא הראפפר הכי טוב אי פעם ... אתה עדיין לא מכיר אחרים

שתכיר תאמר :*) שיט זה נשמע שאני ממש מנסה לקטול אותך.. ממש לא.. אני מאושר שהרבה אנשים נכנסים לתרבות.... רק מקווה שבאמת אנשים ישארו בקיצור 148877302
[email protected] מספר האיציק שלי והמסנג´ר לשירים המלצות ושאר השיט ובהצלחה! Bboy Reality (RiRo) Commin from the Rock On Style crew pz