מה המצב שלך ?

מה המצב שלך ?

בשבלבי ההכירות אנשים ששואלים אותי : מה המצב שלי ? ואני אומרת רווקה בת 51 ללא ילדים ישר פותחים עיניים, ושואלים: רווקה בת 51? ואין לך ילדים? למה לא התחתנת ? מה את כל כך בררנית במציאת החבר לחיים , את לא מאמינה בגברים או שאת מעדיפה בתזוג ? מסבירה שזה קרה וזהו , הייתי בזוגיות שנים רבות והיום אני לבד הבעת הפנים מתחלפת למבט של רחמים , מסכנה קשה לחיות לבד למה את לא מחפשת מישהו אחר ,את כל כך חמודה ! וכך גם קורה בצט, יש המון שאלות אלי, למה לא התחתנתי ? אני לא הדוגמה האופיינת לרווקות בנות גילי , אני עדינה מהסוג המשפחתי לא מבינים איך התחמקתי מהרבנות ,בלי להפגש עם הרב והרבנית, חינו יחד עשר שנים של קשר מחייב כמו נישואין , קשר מחייב לכל דבר הגרושים והגרושות מבכים את המפגש עם בית הדין הרבני הטכס המעליב והפוגע של הגרושין וטכס כתיבת ונתינת הגט כואבים את העובדה שהילדים לא גדלים איתם , מהבית שנהרס מהמפגשים עם הילדים שאף פעם לא כמו לחיות לצידם או אילו שמגדלים ילדים בלי נוכחות של בן זוג ונקרעים מהעומס הילדים שומרים על הקשר שהיה , לא ניתן לפתוח דף חדש ונקי לגמרי יש שסימו קשר ללא ילדים מאד פגועים, כואבים את סיום האהבה , לכולם קשה לתת אימון בבני זוג חדשים בודקים אותם בלי סוף הגרושים והנשואים שבצרות אומרים נכון שזה כייף להיות ציפור דרור לי ילדים והתחייבות , אני לבד אבל עם המון צרות , תעריכי את מצבך והאלמנים והאלמנות אומרים לי שהם מבינים אותי הם מבכים את האהוב/ה שנלקח מהם , ומתקשים לבנות קשר מחדש להם אני מצליחה לעזור ואומרת שצריך לבנות קשר חדש השלישיה האלמן/אלמנה בן/בת הזוג החדש/ה והמלאך או המלאכית שלהם ויש את הילדים שלא מוכנים להכניס שותף/שותפה חדשה למשפחה הם רוצים את ההולך/הולכת לא רוצים מחליף/מחליפה הנשואים באושר מטיפים לי , תמשיכי ותחפשי אהבה ,אל תותרי חבל שלא ילדת ילד משלך , אפילו לבד חיים עם ילדים זה אושר זה טעם החיים , בלעדיהם החיים שלי היו נראים אחרת והרווקים כמוני ,בוכים על כתפי על הבדידות שלהם , שרוצים למצוא אהבה וחיים יחד, שמחפשים ולא מוצאים ומסתובבים מתוסכלים , קשה לישון לבד בלילה רוצים את החברה משוטטים בלילה בצט, בחיפוש חברה , קול אנושי לומר לו לילה טוב אז זהו שאף אחד לא מרוצה לגמרי מהמצב שלו ,כולם רוצים עוד משהו מעט מאד מרוצים מהמצב שלהם , ואני רוצה להיות בניהם אבל כולם רואים איך הדשא של השכן ירוק יותר ולכן נאמר אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו .

הסטטוס ...

כמה גאה היתי לשנות את הסטטוס .... ילדה בת 17 , מוקסמת ,מאוהבת ,נשואה... מלאתי טפסים בגאווה , בכל מקום צינתי בגאווה אני נשואה .... וחלפו השנים והיתה השגרה ..והתואר שלו מבעלי הפך לאישי ... ואז לפתע נשברה השגרה ... וטפסי קצבת שאירים הגיעו ובמשבצת מצבי רשמתי מחמת ההרגל נשואה ובני בחיוך מריר בקש אמא תקני ..והמילה אלמנה לא עלתה על דל ששפתינו ... בא לא בחרתי ....בסטטוס ה"מבוקש"הזה אף אחד לא בוחר .. והסביבה מרימה גבה ומבטי רחמים כשאני עונה אני אלמנה ... ושופטים אותי ואת מעשי כאשת איש שאיננו .. לא רוצה רחמים ...לא רוצה הבנה ושיתוף ממי שלא חווה .. וכשמורה של בתי שהיתה בהלכי גרושים מכוערים אמרה לי לך יש מזל אני מקנא בך , אני כאבתי את טמטומה ... רק מאחלת שלסטטוס ה"מבוקש" י לא יהיה ביקוש ...

../images/Emo24.gif יקרה שלי

תמיד אומנרת שאלמן או אלמנה לא בקשו את הסטטוס הזה הם ממשיכים לאהוב למרות שהאהובה / אהוב לא קיים בעולמנו הוא/היא ממשיך/ממשיגה לחיות בתוכך אל תנסי להאיץ תהליכים יהיה בסדר , הזמן יביא לך רק טוב כי יש לך מלאך שומר מלמעלה

מאמנת3

New member
מזדהה עם כל מילה

ראשית שולחת לך חיבוק חם ואוהב שנית מזדהה עם כל מילה שלך אני בגיל 17 הכרתי את בעלי הוא היה החבר הראשון שלי אהובי, כולם הסתכלו עלינו בקנאה והערצה עד שהמחלה עצרה את האושר ליוויתי אותו עד הנשימה האחרונה כל שניה ושניה זכורה לי כואב לי שיש אנשים שהנישואים שלהם גרועים והם חיים יחד 50 שנה ואילו אנחנו שכל כך היה לנו טוב שהיינו כל כך מאוהבים הכל נגמר כל כך מהר אין צדק בעולם אנחנו קטנים מכדי להבין הכל הדבר היחיד שמנחם אותי הוא לדעת שהוא לא סובל יותר וכיף לי שיש לי שני ילדים מקסימים ועל זה אני מודה יום יום חייבים לראות את הטוב שיש לנו בחיים אחרת אנחנו נבלע בעצב וביגון אוהבת ומחבקת מאמנת

חיבוק ענקי לך נשלח

ואני שמחה שאת נשארת עם פירות של אהבה חמודים שולחת לך ים של כוחות להמשיך לגדל אותם באהבה ענקית אהבתי את השורות שכתבת

לבנדר3

New member
למאמנת 3

יפה כתבת גם לי יש את המחשבה בגלל שהיה טוב זה התקלקל כן אין צדק ואין שלמות

למעלה