בעת סגירת המכשיר? כי זה נשמע כאילו המכשיר עושה שחזור הגדרות מעצמו כל פעם. והאם זה קורה לך דווקא עם ערכת נושא/תמונת מסך ספציפית? או שזה בכולם ככה? במידה וזה ערכת נושא ספציפית, אז נסה רגע ערכה אחרת ותראה מה קורה.
תנסה באמת מה שדניאל אמר, למרות שלא נראה לי שיש קשר כי לי למשל יש תמונות וערכות נושא ועוד מיליון דברים על הכ"ז וזה לא קורה לי כמו שלך. ולי יש גם 6280. ולא ענית לי על השאלה? זה קורה לך בתמונה ספציפית? או בכולם??
אז הבנו שזה בכל התמונות ששמורות לך על כרטיס הזיכרון. בוא ננסה לעשות דבר כזה. תגבה את כל התמונות למחשב. ואז תעשה פירמוט לכ"ז, ותחזיר חזרה את כל התמונות למכשיר לכ"ז כמובן. ותראה אם זה עדיין ממשיך. דניאל - אין כזה הבדל בין 6288 ל 6280
דניאל ו SSPB זה בסדר איך שאתם מגדירים. אז אמממ... וואלה כבר לא עולה לי רעיונות מה יכול להיות הבעיה.
יודע מה? אולי פשוט תעשה שחזור הגדרות יצרן? נכון זה קצת מרגיז אבל לך תדע... אולי זה יפתור לך את הבעיה. אם לא... המשפט שכל לקוח שונא לשמוע.. לך למרכז-שירות. חחח...
פחדתי להציע את זה מההתחלה... חחח חיכיתי עד לסוף השרשור לראות אולי אתה תדע תשובה אחרת... /tapuzforum/images/emo201.gif מה לעשות... לאחרונה אני באמת מאוד מבולבל.../tapuzforum/images/emo178.gif/tapuzforum/images/emo122.gif החיים... /tapuzforum/images/emo8.gif
יש לך במכשיר אפשרות תוך כדי כתיבה של הוספת תו כמה נקודה. פסיק, סימן קריאה! וכו'... חפש שם את הסמן הזה | ואז פשוט עושים את הסמן| ומיד אחרי כותבים לדוגמא |שמח ואחריו שוב את הסמן| מה שיוצא בעצם אמוטיקון