מה המצב? שאלה על ה 6288

• פותח הנושא SSPB
  • פורסם בתאריך

SSPB

New member
מה המצב? שאלה על ה 6288

אני שם תמונת רקע ושומר מסך וכל פעם שאני מכבה ומדליק את המכשיר זה חוזר למצב רגיל (ללא תמונה) אי אפשר לעשות שזה ישאר קבוע?

SSPB

New member
שמרתי על הפלאפון

הפעלתי את השומר מסך והתמונת רקע וזה שוב נעלם כשאני מכבה ומדליק..

יש עוד דברים שמשתנים לך

בעת סגירת המכשיר? כי זה נשמע כאילו המכשיר עושה שחזור הגדרות מעצמו כל פעם. והאם זה קורה לך דווקא עם ערכת נושא/תמונת מסך ספציפית? או שזה בכולם ככה? במידה וזה ערכת נושא ספציפית, אז נסה רגע ערכה אחרת ותראה מה קורה.

SSPB

New member
כנראה שדניאל צודק

זה שמור לי בכרטיס זיכרון. אבדוק את זה. וזה רק תמונות מסויימות ולא ערכת נושא. וזה לא שחזור הגדרות כי שאר הדברים נשארים.

הבנתי אותך...

תנסה באמת מה שדניאל אמר, למרות שלא נראה לי שיש קשר כי לי למשל יש תמונות וערכות נושא ועוד מיליון דברים על הכ"ז וזה לא קורה לי כמו שלך. ולי יש גם 6280. ולא ענית לי על השאלה? זה קורה לך בתמונה ספציפית? או בכולם??

טוב...

אז הבנו שזה בכל התמונות ששמורות לך על כרטיס הזיכרון. בוא ננסה לעשות דבר כזה. תגבה את כל התמונות למחשב. ואז תעשה פירמוט לכ"ז, ותחזיר חזרה את כל התמונות למכשיר לכ"ז כמובן. ותראה אם זה עדיין ממשיך. דניאל - אין כזה הבדל בין 6288 ל 6280

SSPB

New member
גם תמונות שבמכשיר

התמונות רק שנמצאים במכשיר תמיד גם נעלמים שאני מכבה ומדליק

SSPB

New member
ניסיתי גם ככה

וגם דרך תפריט תצוגה וכ``ו ולא הולך..

מממ...

דניאל ו SSPB זה בסדר איך שאתם מגדירים. אז אמממ... וואלה כבר לא עולה לי רעיונות מה יכול להיות הבעיה.
יודע מה? אולי פשוט תעשה שחזור הגדרות יצרן? נכון זה קצת מרגיז אבל לך תדע... אולי זה יפתור לך את הבעיה. אם לא... המשפט שכל לקוח שונא לשמוע.. לך למרכז-שירות. חחח...

אליהו88

New member
באמת יוני!

פחדתי להציע את זה מההתחלה... חחח חיכיתי עד לסוף השרשור לראות אולי אתה תדע תשובה אחרת... /tapuzforum/images/emo201.gif מה לעשות... לאחרונה אני באמת מאוד מבולבל.../tapuzforum/images/emo178.gif/tapuzforum/images/emo122.gif החיים... /tapuzforum/images/emo8.gif

SSPB

New member
נצל``ש

שוב 6288 ושוב משהו שלא עובד.. אני רואה שאתם שמים הרבה סמיילים אז אולי אתם ממחשב. אבל ב 6288 יש גם אופציה לבחור אמוטיקונים ולא הולך לי. למה?

אליהו88

New member
אני מסלולארי

יש לך במכשיר אפשרות תוך כדי כתיבה של הוספת תו כמה נקודה. פסיק, סימן קריאה! וכו'... חפש שם את הסמן הזה | ואז פשוט עושים את הסמן| ומיד אחרי כותבים לדוגמא |שמח ואחריו שוב את הסמן| מה שיוצא בעצם |שמח| אמוטיקון

SSPB

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

ניסיתי להבין אותך ולא הצלחתי! אתה יכול לפרט?

למעלה