מה המצב כולם?! כנסו

מה המצב כולם?! כנסו

מה קורה? הכל טוב??? אז ככה אני בזמן האחרון שרופההה על היהודיםםםם אבל אני צריכה שכל אחד יגיד איזה שיר או שניים שהוא חושב שהכי טובים שלהם...אבל ממש ממש טוביםםםם!!!! שלא יהיה רק רעש....אלא גם עם מילים פצצות וקצב סבבה כזה!!! אז....אפשר?

ZVI Z

New member
אני הכי אוהב את

קח אותי ואת אלה. אבל זה 2 שאת כמובן מכירה..

lonely TearDrop

New member
אמן והימים שלנו.. ולעוף.. ולפעמים..

בכל מקרה.. די להוריד שירים כבר.. תנו כבוד לאומן- תפסיקו לצרוב ולהוריד.. תנסו לפחות איכשהו.. זה קצת צבוע מצידי להגיד את זה כי יש לי שירים במחשב אבל אני יודעת שברגע שיהיה לי כסף אני אקנה דיסקים מקוריים (אביתר בנאי, משינה, ברי, איגי וקסמן ועוד כמה על הכוונת..)

kipodina

New member
גם אני מאמינה שצריך לתת

לאומן איזשהו קרדיט ולא להוריד שירים ולצרוב, ובכל זאת אני צורבת כי גם לי אין תקציב ממש. אבל אני בטוחה שאם היה לי את הכסף הייתי קונה ועכשיו..אני מעדיפה להשקיע את הכסף בדברים אחרים (אמ..בילויים? לא הלהקה
) אז בינתיים! אם יש לכם ת'תקציב אל תצרבו! אה, ויש לי שאלה..זה לא אסור לשאול בפורום על הורדות שירים לא חוקיים וצריבתם?

למה מעפנה.כנס

אני מכבדת את הלהקות והכל....אבל עם כל הכבוד ליהודים הגדוליםםםם ולכל הזמרים שצריכים לתת להם כבוד!! אנחנו לא ממש בגיל של....כסף כסף ועוד כסף אין תקציבבבבב חחח אני כשיש לי תקציב אז....בגדים כדי שלא נצטרך לחרוש....פשוט אם היה דיסק מיוחד שהייתי רוצה הייתי מבזבזת עליו כסף!!! אבל...את כל הדיסקים אני יכולה להשיג ממלא אנשים שאני מכירה ואח שלי מכיר....מבין?....

N a V e

New member
לא מבין בכלל

אני אומנם לא מאוהבי היהודים בכלל,אבל זו לא הנקודה. גילית שהם "ממש טובים"? סבבה. גילית שירים שאת אוהבת?מצויין. תורידי עוד,אין בעיה.אבל כשמגיעים לנקודה שמחליטים שוואלה,הדיסק הוא טוב,צריך ללכת לחנות ולתת לאומן את מה שמגיע לו.אם חברי להקת היהודים החליטו להתפרנס ממוזיקה,יש להם 2 דרכים מרכזיות להרוויח כסף:הופעות,שזה לרוב מתחלק בין הרבה גורמים שונים,ואלבומים,שיותר ממחצית מהרווח הולך נטו ללהקה. אז את מעדיפה בגדים על דיסקים.זכותך.אני ממש לא,ולא בגלל שבגדים לא חשובים לי,אלא בגלל שאני מעריך את האומנים שאני אוהב ומביע אותה באמצעות רכישת הדיסק.חוצמזה,כשקונים דיסק,זה עולם אחר:העטיפה,התמונות,המילים,והצבע.זה שונה אין מה לדבר.

תראה...

אני גם מעדיפה דיסקים על בגדים!! אבל...אני לא מזמן התחלתי לשמוע את היהודים ואני עדיין לא מכירה הרבה שירים שלהם יש לי דיסק אחד שלהם בבית...ואני צריכה עוד לשמוע את כולו...אפילו את זה לא הספקתי....עד לפני כמה זמן הייתי תקועה ב"סאבלימינל והצל",תמיד אהבתי רוק אבל עכשיו זה התחזק!! אז...בגלל זה ביקשתי שמות של שירים,אני רוצה לשמוע אותם ולראות עד כמה השירים שלהם טובים. וכשאני אגיע להחלטה שאני ממש ממש מעריצה שרופה שלהם אז ברור שאני אלך ואקנה את הדיסקים שלהם

לא.. .

זה התחזק כי היהודים לצערי הרב מאוד מתמסחרים לאיטם אף על פי כל אימרות ה"אנחנו לא ממוסחרים שלה". זה התחזק כי הפך להיות מאאאאאאאגניב לשמוע היהודים. וזאת בידיוק הסיבה שלא אכפת לך להוריד את זה ולפגוע באומן , כי את הרי יודעת שבעוד חודש- חודשיים יהיה מאגניב לשמוע את סיילם, ואז תשאלי אותנו כאן שוב על שירים טובים שלהם... מעפנה.

shantizem girl

New member
מעריצה שרופה?.....................

"מעריצה שרופה"?!?!?! ohhhh god............ דיי חשבתי שעברנו את זה, איפושהו בכיתה ד'...... אז ליהודים יש מעריצים שרופים?... נחמד. אני סתם אוהבת לשמוע את המוסיקה שהם עושים- ובשביל לשמוע אותה אני הולכת לחנות, וקונה דיסקים שלהם. וזה לא שאני מוצפת בכסף- פשוט יש סדר עדיפויות. אז מקסימום מוותרים על משהו. הכל עניין של גישה......

אופססס

אני אמרתי! אבל זה רק כדי להראות לך אין מצב שאני אלך ויקנה ת'דיסקים שלהם כל עוד הם מפוזרים אצל כל החברים שלי ושל אח שלי!!!! ומה הקשר מעריצה שרופה לכתה ד'...מעריצה שרופה של השירים שלהם לא של תום ואורית הבנתו'ש? אני לא אתחיל לשים ת'פוסטרים שלהם מעל המיטה שלי ולהתפלל לפגוש אותם כל יום לפניי השינה ויש עדיין משפט כזה מעריצה שרופה אפילו בכתה י'ב...אז...בבקשה

שלי../images/Emo36.gif

you gotta believe me מחפש תשובה ליפול היהודים שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחח(ההתמסחרות)....

לכי קני את אחד הדיסקים(כל אחד שווה) יש חנויות שמוכרות ב30 שקל! זה שהלכת ל"הופעה" חינם שמעת את "עוד ארון אחד" חשבת שזה מגניב לא צריך ליפול על הפרנסה של TT וטום!!! נ.ב אני שונא את המושג"מעריצ/ה שרופ/ה"

אוי יואי יואיי....

טוב אני אישית לא אוהבת כ"כ תיהודים.. לכן אני לא יכולה להמליץ על שירים שאת בטח לא מכירה ואוהבת.. ובקשר לכל ה"צדיקים" פה.. ת ע ש ו ל י ט ו ב ה.. כולכם צורבים דיסקים! נכון יש מוזיקה שאתם יותר אוהבים. אז במקרה הזה זה יהודים.. אז אתם לא צורבים אותם... גם אני לא אצרוב בחיים את כנסיית השכל! אבל יש להקות שאני פחות אוהבת ויש כמה שירים שלהם שהם נחמדים ומוצאים חן בעיני אז אני כן אצרוב אותם.. אני לא אקנה דיסק שלם בשביל כמה שירים שאני אוהבת..(ולא לא בכל מקום יש חנויות עם מחירים זולים לדיסקים מקורים)

אהההמממ../images/Emo12.gif

מישהו רשם פה שזה נהייה מאאאגניב לשמוע היהודים... לא יודעת אם זה נכון כל כך, לפחות אצלי בשכבה כל מי ששומע היהודים זה לא בדיוק הכי מאאגניב שיכול להיות אני אגיד לכם את זה מניסיון יש אנשים שכל פעם שאני עוברת הם עושים לי "פריקית!!! פריקית!!! את פריקית!!!! לכי לשמוע היהודים פריקית!!!" ורשמו פה שהם נהיים ממוסחרים אבל לא ניראה לי כל כך.... ממוסחרים לא.. בגלל שהם הוציאו דיוידי ? או בגלל שהתחילו לשים אותם ברדיו? זה רק סימן שבמדיה מתחילים להכיר בעובדה שהם להקה מבוססת עם אלפי מעריצים וצריך לתת להם את הקרדיט כי הם באמת התחילו מאפס... ולזו שאמרה שהיא הלכה להופעה חינם שמעה "עוד ארון אחד" והתלהבה אז סבבה לך, לפני שאת קונה ת'דיסקים תשמעי שירים גם מ-2 האלבומים האחרונים שלהם כי הכיוון של המוזיקה שלהם די השתנה, שמת לב שאהבת? סבבה לך הרווח הוא שלך... לפחות הפסקת לשמוע סאבלימינל.. (מדברים על מיסחור?) זהו... אהה ואני חייבת להוסיף- מי שיש לו כסף שיקנה דיסקים אורגינל, מי שאין לו שיצרוב ושלום על ישראל כבר נימאס מהוויכוחים האלה!!!!!!!!!!!

N a V e

New member
שלום למאשימים ללא סיבה

אני כבר למעלה משנה לא צורב דיסקים.לא סתם דיבורים. דבר שני,אם תחכי להיות "מעריצה שרופה" של כל להקה כדי לקנות את הדיסק סביר שלא תקני הרבה דיסקים בחייך.אלא אם את חיית מוזיקה ואין לך דבר אחר בראש(שזה דבר טוב לכשלעצמו). היהודים מתמסחרים איך שלא תסתכלו על זה.אבל יש כאן תופעה מעניינת.ההתמסחרות שלהם התחילה מקהל הילדים המתלהבים שלהם,כאלה שנפלטו מהאמ.טי.ווי וסאונד הגיטרות הראשון ששמעו שבה את ליבם.מעבר לכך,אין להם כלום בעיני.

למעלה