מה המצב ילדודס?

מה המצב ילדודס?

מתי אתם יוצאים לחופש פסח.? אני יוצאת ישישי..חיחיחיחיחיחיח איזה כייףףף!! אבל מה שלא כיף הוא שאני מקבלת גם תעודה בעעעעעעע עעעעעעע....

יום שישי חופש???איזה כיף לך

איזה כיף לך!! יום שישי יש לי בגרות, יום רביעי יש לי בגרות, יום שלישי יש לי מגן.... ובפסח אני לומדת... חיים מטורפים יש לי... היום, כל הכיתה עשינו מסיבת פרידה כי זו הפעם האחרונה שניפגש עד הטקס חוץ מהמגנים ובבגרויות- קיצר כל הכיתה שלי בכתה כולל המחנכת.. איזה עצוב והמחנכת שלי שאיתי כבר 4 שנים כתבה על כל אחת מהתלמידות משהו על האישיות שלנו- איזה מרגש..... כמה בכיתי.... אנילא רוצה לדעת מה יהיה במסיבת סיום.... ודרך אגב, מי הולך ללונה פארק או לסופרלנד בפסח???

יא איזה מסכנה אני מזה לא מקנאה בך

וואיי אני רק מדמינת את עמי בכיתה י' בא לי למות... כן כן..אני יוצאת לחופש ביום שישיץ..ואני גם מקבלת תעודה..בעעעע!! מממ..אני הולכת גם לסופרלנד וגם ללונה פארק אני מקווה.חחחחח יש פה עוד משהו שהולך? ואם כן באיזה תאריך?

את לא מתארת לעצמך

כמה בכיתי היום- אני שונאת פרידות!!!! ואני כמעט בטוח שאני אלך או ללונה פארק או לסופרלד תלוי בלימודים שיש לי ננסה לברוח חחחחחחח אני עדיין לא יודעת איזה יום אבל אני אלך...

אווקיי בובה:) אני צריכה לדבר איתך

בקשר ל...... אני מקווה שהבנת אבל את לא עונה לי .. אני שולחת לך מסר ואת לא עונה לי:(

למעלה