נ"ש סורי פשוט אני חייבת תיראו איזה תמונה מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
פ פרפר15 New member 3/2/04 #20 נ"ש סורי פשוט אני חייבת תיראו איזה תמונה מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
T ThisIsJustME New member 3/2/04 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחח אאאאאה אני מתההההה איזה תמונה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקה דיי הרגת אותייייייי
מ מיטץ New member 3/2/04 #24 ../images/Emo3.gifחחחחח איזה חיוך סדוני ... מעניין מה הוא חשב באותו רגע ואותי הצחיק הבנדנה/צעיף מה שזה לא יהיה על הצאוור שלו חחחח
../images/Emo3.gifחחחחח איזה חיוך סדוני ... מעניין מה הוא חשב באותו רגע ואותי הצחיק הבנדנה/צעיף מה שזה לא יהיה על הצאוור שלו חחחח
י יסמין טרוגובוף New member 3/2/04 #25 נכון.. ../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק! אבל אני כבר מכירה את הסדרת תמונות עם הבנדנה הזאת... וזה דווקא חמוד!
נכון.. ../images/Emo6.gif זה באמת מצחיק! אבל אני כבר מכירה את הסדרת תמונות עם הבנדנה הזאת... וזה דווקא חמוד!
פ פרפר15 New member 3/2/04 #26 אממממממ............... אורלנדו חושב לעצמו: נו תצלמו אני רוצה לנסות להיתסתכל לליב במחשוף
י יסמין טרוגובוף New member 3/2/04 #28 חחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח, למה את גורמת לאורלנדו להיות כזה סוטה? סתאאם...... זה באמת נראה ככה!
חחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח, למה את גורמת לאורלנדו להיות כזה סוטה? סתאאם...... זה באמת נראה ככה!
T ThisIsJustME New member 4/2/04 #29 חחחחחחח נו מזה צחקתי מהמבט כי יש לו שם מבט זדוני משהו חחח אבל בונבון!
B bloomy New member 4/2/04 #30 תמונה מדהימה....אהבתי ../images/Emo99.gif אני פשוט מאוהבת בסדרת תמונות האלה...אבל בכל אופן, אורלי תמיד נראה מושלם אבל התמונה הכי יפה (בעיניי) מהסדרת התמונות האלה זאת זו תהנו!!! ואני עדיין לא מבינה מה זדוני..אבל שכל אחת תיקח מה שבא לה!
תמונה מדהימה....אהבתי ../images/Emo99.gif אני פשוט מאוהבת בסדרת תמונות האלה...אבל בכל אופן, אורלי תמיד נראה מושלם אבל התמונה הכי יפה (בעיניי) מהסדרת התמונות האלה זאת זו תהנו!!! ואני עדיין לא מבינה מה זדוני..אבל שכל אחת תיקח מה שבא לה!
G Galadriel 3000 New member 5/2/04 #32 יש לסדרת תמונות האלה שם... נו! זה ה... פרס קונפרנס (מה זה?) שלפני הבכורה בניו זילנד ששם נראה לי גם חלק מהזמן הוא היה עם הזהו ואז החליט שזה דבילי והוריד אותו... או משהו כזה.
יש לסדרת תמונות האלה שם... נו! זה ה... פרס קונפרנס (מה זה?) שלפני הבכורה בניו זילנד ששם נראה לי גם חלק מהזמן הוא היה עם הזהו ואז החליט שזה דבילי והוריד אותו... או משהו כזה.