אממ
לקחתי הרבה מהקורס, הוא מאוד העשיר אותי ועורר לי את המודעות בנושא ושפך אור על כל התהליכים שקוראים ושאמורים לקרות וכדי שיקרו בדייט או בזוגיות, או איך בכלל להכיר, ומה כן צריך לחפש, ומה לא צריך לחפש, ועוד המון
וגם קיבלתי אחלה חברים עם אותה נקודה בלב שרוצה חום אהבה וביטחון בצורה כנה ואמיתית, כאלו שמוכנים באמת לעשות משהו בשביל זה,
במוצ"ש אנחנו נפגשים אצלי בדירה לעשות סדנא (סיימנו את הקורס לפני שנה, ונשארנו קומץ של 10 אנשים שעדין נפגשים)
קיבלתי גם את התובנה של הכוח שיש לסדנא להחדיר לך לתוך המערכת את תובנותיה כאילו חויתה אותם בעצמך

מה לא הייתי לוקח...?
וואלה הכל היה ממש על הכיפק, נהנתי מכל מפגש ולא פיספסתי אף מפגש, אז לא יודע מה לא הייתי לוקח

כל בנאדם ממוצע או לא צריך הדרכה, אין אדם על הפלנטה שנולד עם כישורים זוגיים ותובנות זוגיות מושלמות, הסביבה והחברה וההורים וכו' השפיעו על כולנו וחתמו על כולנו תפיסות שלא באמת שלנו, ואנחנו עוקבים אחריהם באמונה עיוורת, ואותם תפיסות אקראיות שהחיים הכתיבו לנו הם לא התפיסות התקינות לזוגיות פורחת ומעשירה
אז כל אדם צריך הדרכה, וכל אדם צריך כיוון, וכל אדם צריך לפתוח את הנושא הזה בחייו בצורה כנה ואמיתית ומשם להוביל את עצמו להצלחה, ולבד זה כמעט בלתי אפשרי
וזה כולל את מי שגם נמצא כבר בזוגיות , זה שאדם בזוגיות לא עושה אותו תקין לנהל אחת ,
סטטיסטית רוב המערכות יחסים של כל אדם הן מערכות יחסים כושלות
אפילו אתה, שבטח היו לך כבר כמה מערכות יחסים שכבר בטלו מהעולם, אם הן נגמרו סימן שהן כשלו, אז גם אם התחתנת אחרי 4 חברות, אז זה אומר שרוב מערכות היחסים שניהלת בחייך היו כישלון

ואני לא בעננים כי מצאתי שם בת זוג, כי לא מצאתי אותה שם, רק הכרתי דאז את מי שהבת זוג שלי היום, והיא לא היתה מהסדנא, וגם לא היינו בני זוג דאז
יצאנו חצי שנה לפני שזה הפך לזוגיות
הייתי מצליח למצוא בת זוג במקום אחר, אבל לא הייתי מצליח לנהל את מה שמתרחש מתחת לפני השטח בזוגיות אם לא הייתי מודע באותו זמן לכל מה שלמדתי על זוגיות
ובדוק הייתי חותך או שורך את מה שהיה לי אז, אבל הכלים והתובנות שרכשתי עזרו לי להבין איפה בדיוק אני עומד ולמה קורה מה שקורה ומה כדי שיקרה, ואיך אפשר לעשות את זה כן, הן מה שהביאו אותי לדלג מעל המכשולים וההתנגדויות ולמנף אותם להצלחה (וזה גם לא קשור לבת הזוג שלי, גם אם לא הייתי מוצא אחת עדין הייתי חושב ומעריך את אותו דבר)

וגם אם לא הייתי מוצא בת זוג הייתה שומע את זה ממני, כי זה בכלל לא קשור לבת זוג שלי
הבת זוג שלי היא רק התממשות של המקום שהייתי מכוון אליו בשל כל ההשתדלות האמיתית והכנה והאקטיבית שעשיתי ויצרתי לעצמי

זה עונה על שאלותיך ?