מה המצב חברה?

שאלה טובה!../images/Emo6.gif

העתקתי הכל מאותו שאלון בפורום מארון 5: ראשון- אין לי שומדבר מיוחד. רק לסיים את העבודה שלי באזרחות. שני- מועד הגשה לעבודה שלי באזרחות [עבודה ענקית, אגב] וחלוקת תעודות. שלישי- מועד אחרון להגשת המנילה שלי [למרות שכבר הגשתי אותי. הווו צה"ל]. רביעי- צילומים כיתתים לספר מחזור. הידד! [מריחים את הסוףףף] חמישי- מבחן מסכם על ספר שלם בסוציולוגיה. שישי- אם אני לא אתאבד אחרי המבחן בסוציולוגיה, יש לי חזרות למסיבת סיום.. שבת- שבת, יום מנוחה: לשבת, לרבוץ ולחכות שיקרה איזשהו נס שיגרום לי לקום מהמיטה..

mikeys barking

New member
כלום כלום וכולם :/

הייתי אמורה להיות בת"א עם חברה בשלישי, אבל יירד גשם ככה שזה כבר לא יקרה... בקיצור- סתם שבוע

GALU94

New member
קקי!

ראשון- שני- ללמוד-לחרוש-לקרוע תתחת בשביל המבחן בספרות גררר שלישי- לקוות שאני לא נכשלת במבחן רביעי- לסיים לקרוא ספר של 390 עמודים. למה? חמישי- מסיבת הפתעה. לפחות משו מעודד שישי- לשאול את עצמי למה אני כזאת בכיינית?!! שבת- להתכונן לקקי מבחן בלשון. יואו שבוע אחד המעצבנים!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifבלע

להשלים מחברת ספרות+אזרחות לעשות עבודה בהיסטוריה.. להזדרזז עם הפרוקייט באומנות :/ יום חמישי יומולדת של חברה בתל אביב.. שישי- סרט..שבת- מסיבה אם יהיה כסף :p שיהיה לכולם שבוע טוב

למעלה