מה המצב חברה?

חג שמייח

בהצלחה בהרכבך החדש מקווה שנוכל לראפרפ בייחד בעתיד!#$@$@^%%&) בת ים----------FOREVER

נימי אם אתה כבר כאן תן ביקורת קטנה

יש קצת למטה שיר שלי אי אפשר לפספס תן עליו ביקורת קטנה בעיקרון כולם מוזמנים לתת ביקורת גב שבור- שהחליט שמעכשיו הוא דורש לקבל ביקורת לטוב ולרע על השירים שלו

kalipto

New member
יהיה לי הכבוד לראפרפ איתך !

בכלל סתם כדרך אגב, אני יודע שזה ממש מזמן אבל.. שראיתי בגיא פינס ת´מיני-קליפ לבויאקה עם הדינוזאורים, שיחקת אותה בגדול ! וקוטג´ הרג אותי מצחוק שהוא עשה מבטא בראיון.. היה מגנוב ! דרך אגב איכפת לך לבזבז קצת זמן ולהוריד ת´שיר שלנו הראשון ? יהיה לי חשוב לשמוע עצות מראפר שאני מכבד. KALIPTO

יש לי הפתעה בשבילכם..

אייל פרידמן (ובשמו המקצועי קוואמי)אמר שאולי הוא ייכנס היום בסביבות 3 וחצי

אז יאללה אפשר לעשות חינגה

או איך שאומרים חברי התימנים "ג´מעה" רק קוטג´ חסר, אז נצטרך להסתפק בבית קומות

תותי-בת

New member
אהמממ... אתם יודעים שיש לנו חדר בצ´אט של תפוז נכון? פשוט ללחוץ על צ´אט מוזיקה שחורה - וזה ישר מביא אתכם לחדר עם הניק מהפורום - וגם יש את המירק.. אנג´וי וברוך הבא נימי - היי קוואמ ../images/Emo9.gif ליאת - שנותנת עצות בעקבות השיפורים המעולים של תפוז.

A&A

New member
נים... (אם זה באמת אתה)

יש לי שאלה קטנה נכון שהשירים בדיסק של בויאקה הם שירים בסבבה ואפילו מעולים (חוץ מיד אחת) אבל למה אין אף שיר שמראה מה אתה יכול לעשות כשחיכיתי לדיס שלכם ציפיתי וקיוויתי שיהיו שירים בסגנון של מביא אותה הפוך, שזה מה שאתה עושה הכי טוב שר מהר בלי הרבה נושא חבל The-A בת-ים ----------------- 4ever

אתה צודק ויש לי מה לענות

עברתי ללהקה חדשה, סגנון אחר וזאת רק ההתחלה.. משתפרים לאט לאט חוץ מזה שיש את מסיבויאקה שזה שיר מסגנון ההתמחות שלי בת ים-------------------FOREVER

A&A

New member
זה נכון

מסיבויאקה זה הכי קרוב למה שציפיתי שיהיה! קיצר, אם תמשיכו להוציא 9 שירים באלבום אתם תוציאו 5 אלבומים בשנה מה זה העקרונות האלה של נגד דיסקים ארוכים? תתן 72 דקות מוסיקה (בחדשים אפשר 80) אבל מה שכן, פאקו זה השיר הכי טוב בדיס, חבל שאתה וקוואמי לא משתתפים בו The-A בת ים-------------------FOREVER

kodgirl

New member
נימי !!!

אתה כוסון! אני מתה עליך! ואתה חייב לי חתימה על הדיסק! (הבטחת לי במסיבה של כלא 6 אני זאת שהבאת לה טקילה)....

kodgirl

New member
מה? נו רשמתי לנימי... וחוצמזה שזה ל

א משנה כי...... (ניחשת נכון) שניהם כוסונים

למעלה