מה המצב חברה?

mc-yan

New member
דווקא אתה אחי כמו שאני זוכר !

מיבנה לא ? תקן אותי אם אני טועה ......... את זה אני זוכר פשוט עוד מכיתה ז הולך עם בנדנה ושר פיצוץ יהיה יהיה פיצוץ ! mc-yan הנוסטלגי .

mc-yan

New member
מי זה כולם נמק !????........

אחי אם לא שמתה לב אנחנו עושים לך בדיקה כי מרוב כל החקינים והמפגרים וזיניי השכל שניכנסים לפה אי אפשר להאמין לאף אחד ! מצטער על השאלות האלו mc-yan

גימס דווידי פלומפי פילוני מוקי חמי

ומירו שאני לא בטוח מה קורה איתם היום בת ים----------FOREVER

mc-yan

New member
האמת זה היה בצחוק לא רציתי שתענה ! ../images/Emo12.gif

חוץ מי זה אם אתה נימי או לא זה לא משנה העיקר שאתה כאן יש עם מי לדבר ! mc-yan המחליט שהוא חיית לילה פראית !

mc-yan

New member
וואלה ניזכרתי !

ביגידי בת-ים לא עוצר עוכף את התור חבר ! עזוב אני עייף מידי כדי לחשוב !

fred -18

New member
רגע רגע

למה חס וחלילה יבנה מה אתה מלכלך על יבנה לא בסדר אחרי שאימצנו אותך לחיקנו ביחד עם השבק באמת לא יפה אבל אני עדיין אוהב את המוזיקה שאתה עושה ביחד עם השני גאונים שאיתך ביי אבי שלא מחפש לריב עם אף אחד ורק לא מבין למה צוחקים על יבנה

ken kaniff

New member
על הדיסק

שמע, נימי, אתה לדעתי ראפר תותח ויש לך יכולות - גם הביצוע וגם כתיבה. ובגלל זה חבל לי שמכל הפוטנציאל של בויאקה הוצאתם דיסק עם שני שירי היפהופ בקושי. יותר מדי פשרות, פחות מדי אמיתיות. מקווה שתחשוב על זה אחי. ליאור חולון FOREVER---------%$%@^@

kalipto

New member
לא משהו...

לא משהו.. הרבה אנשים פה, לא מכבדים אחד ת´שני, ושופטים מהר אז זה מביא לפעמים ת´באסה וכל ההשראה הולכת לעזאזל.. ויש אנשים כמו ביבי בוו או מה שמה שמנסה להרוס הרכבים כמו ההרכב שלי.. בכל מקרה, חולה עליך בנאדם אתה ענק בראפ שלך, שיחקת אותה בבויאקה, בכלל כל הלהקה פצייץ ! שיהיה לך חג שמיח KALIPTO

kalipto

New member
לא משהו <-- מופנה בקשר לשאלה של

לשאלה של " מה המצב " בכל מקרה האלבום שלכם פצצות לתריסים אבל למה כל כך קצר ??? רוצים עוווווד !!!!! KALIPTO

תשובה ל-KALIPTO

אנו מוחים על דיסקים ארוכים!!!!!!!@@@@@@@$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%% דיסק קצר ולעיניין פצייייייץ$$ בת ים------FOREVER

למעלה