מה המצב בצ'כיה?

marceloros

Member
מנהל
ידידי חזר משם בשבת

המצב מדהים. בתמונה המצורפת כל הזכויות שמורות לו.

alonaski

New member
פששש...
תמונה לפאזל!

alonaski

New member
אלונה שקועה עכשיו ב...

לבחור אופנים חדשים...
כי המכונופן שלה הטיל וטו על תיקון חוזר של האופנים שלה...
אמר שנמאס לו ושאקנה לי כבר אופנים חדשים!!! ואתה מכיר את השוק - אין גבול לאפשרויות...
איזה סיוט!!!

helen12004

New member
מזג אוויר

אני רואה שצפויות טמפרטורות של 6-7 מעלות, יש טעם לנסוע לסקי? לבולגריה כבר אין מקום בטיסות לתאריכים הרלוונטיים (תחילת מרץ). מדובר בפעם ראשונה. אני רואה שיש חבילה של 6 ימים מלאים+מלון בפראג (לא רלוונטי) ב-325 יורו. אני תוהה אם אוכל להרכיב חבילה לבד ברגע האחרון כך שיצא מחיר זול... אשמח להתייעץ אם מישהו שהיה באתר, לברר סדר גודל של מחירים למלון, שיעורים, ציוד, סקי פס וכו'. תודה!

helen12004

New member
מקפיצה

אם יש פה מישהו שהיה באתר בצ'כיה אני מאוד אשמח להיוועץ בו, רוב הסיכויים שאני הולכת על זה, אבל אין לי שום ניסיון באירגון חופשת סקי...

YUVAL005

New member
זה די בעיה אם אין לך ניסיון בגלישה ובארגון...

לבד, כדי להתחיל לארגן לבד. וגם לא היתי הולך על צ'כיה תמצאה לך אתר אחד או שנים שאתה רוצה לנסוע. תכנס לאתר האינטרנט של אתר הגלישה (רוב רובם של האתרים שמכבדים את עצמם יש אתר אינטרנט), ושם יש רשימת בתי מלון. תבדוק באתרי האינרנט כרטיסי טיזה בתאריכים שאתה רוצה, היום עם כל כך הרבה חברות כמעט בטוח שתמצאה, אבל היתי נזהר והייתי חושב להזמין במקומך דרך סוכן (כי זה לפעמים מסוכן, תראה מה קרה לחברה הספרדית וההונגרית). העברות-- תלוי כמה אנשים אתם אם אתם יותר מ 3 אנשים, זה יותר קל שוכרים רכב. אם אתה לבד או עם עוד משהו מחפשים העברות. תבדוק אם yuval123221 גם הוא רוצה לטוס לצ'יכיה

marceloros

Member
מנהל
דוקא לא לבד

להתחלה לדעתי עדיף חבילה סגורה ומסודרת, סקי דיל לפי חברי שחזר משם ולמרות דעתו של אייל לא רע. הנציג דואג לאנשים ויש עוד ישראלים להתחבר אליהם.

למעלה