מה המצב אנשים?

HOT4Umichael

New member
אי אפשר שלא להתייחס נשמה...

יהי זכרו ברוך ...

g a g a

New member
יבגני ../images/Emo7.gif

קשה לי למצוא את המילים הנכונות. אני מסוג האנשים שתמיד מתחמקים מללכת לניחום אבלים. המוות הוא נושא שמאז ומתמיד העסיק אותי והפחיד אותי. אני רק יכולה להגיד לך שריגשת אותי כמו שהרבה זמן לא ריגשו אותי, ושאני משתתפת בצערך. שלא תדע צער ושתזכה לקבל רק בשורות טובות מרגע זה ואילך.
איריס.

lovemichael

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך!../images/Emo16.gif

אין לי מה להגיד לך,אבדות זה דבר מאוד קשה. אך כמו שאמרת זה גלגל החיים וצריך לקבל אותו כמו שהוא כי לצערנו אי אפשר לשנות אותו. מה שחשוב זה שיש לך אנשים שתומכים בך. אני פה לכל מה שצריך. אוהבת ומצטערת ענבל

abigaillovesmj

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אני יודעת שביקשת לא להגיב, אבל אני לא יכולה פשוט לקרוא את זה ולעבור הלאה.. הייתי רוצה לתת לך את החיבוק הכי גדול בעולם עכשיו
זה קשה לאבד הורה בכל גיל ובגיל כל כך צעיר זה קשה עוד יותר... אני מאמינה שהאנשים שאנחנו אוהבים ואיבדנו ממשיכים להתקיים דרכנו.. הם אומנם לא שם באופן פיזי אבל חלק מהם תמיד ימשיך להתקיים דרך הילדים שלהם... לחשוב על זה אולי יתן קצת כוח למרות שאני יודעת שהכאב הוא גדול ובלתי ניתן לתיאור.. אני מוסרת את תנחומי לכל משפחתך ורוצה שתדע שאני פה בשבילך אם תרצה לדבר

Danielle Nahimi

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

יהי זכרו ברוך..
תהייה נשמתו צרורה בצרור החיים.

משתתף בצערך יבגני....

אתה לא יודע כמה אני מבין אותך. זה כל כך קשה שקשה להאמין, תהיה חזק. ומימני תהיה חזק לפחות כמו שאני הייתי. ותעבור את זה הכי מהר שאתה יכול. אני יודע שזה נשמע בילתי אפשרי. אבל תנסה כמה שתוכל... אוהב אותך...

pulpula

New member
../images/Emo10.gif עצוב כ"כ.

ריגשת אותי מאוד במה שכתבת. אני מקווה שתמצא כוחות לעבור את התקופה הקשה הזאת ועם הזמן יהיה פחות קשה להביט לאחור אל הזכרונות המתוקים. שלא תדעו עוד צער.

למעלה