מה המצב, אנשים?

2 Koma

New member
מה המצב, אנשים?

מישהו עוד זוכר אותי פה? (כן,כן - אני יודעת שתגידו שכן). בעקבות מכתב שסיזיפוס שלח לי החלטתי לבדוק מה מצב הפורום- אני רואה שנשארו פה הרבה אנשים שהכרתי מימי הרחוקים בפורום... כל הכבוד על ההתמדה! אם אתם תוהים איך אצלי, אז חראגיל... המצב הפיסי שלי ירוד יותר מהנפשי, הייתם מאמינים? כן, נתפס לי שריר בגב, אחלה שינה הולכת להיות לי הלילה. שינה מול האינטרנט כלומר... בגלל מחסור קשה בחברים (אל תשאלו) אין כל כך מי שיאחל לי יומולדת שמח! וזה היה רמז דק! בשבת הקרובה ימלאו לי 18 שנים! נחמד? ממש לא! מבאס אולי. טוב, זהו אני לא אבלבל לכם יותר מדי את המוח. אהה ומשהו חשוב שרציתי להגיד: מיקי- החלמה מהירה! בתי חולים ממש מדכאים לדעתי אבל זה עדיף מלשבת בבית ולהירקב במיצים של עצמך. קחי כוחות ותעלי על הסוס שוב!

2 Koma

New member
קורווין, הצלת את חיי!!!

כרגע קראתי את ההודעה שלך על האקנה.... רופא העור שלי (יותר אנטיפט מהפסיכיאטר- אפשרי?) אמר שזאת תרופה מצוינת שטוענים שיש לה 100 אחוזי הצלחה (אבל בגלל שהוא אנטיפט הוא אמר שהוא לא רוצה להגיד 100 כי אם זה לא יצליח אני עוד אאשים אותו אז הוא אמר 75%) ביינתים עוד לא לקחתי, אני בטיפול אחר, אבל ממש בניתי על התרופה הזאת, וכבר קיוויתי להיהפך "למלכת היופי של ישראל לשנת 2002"! טוב, אז עכשיו אני מאוכזבת אבל יותר טוב מלחטוף התקפות אובססיביות כל הזמן! אבל תגיד לי בכל זאת-אם נוטלים כדורים חזקים כמו פרוזאק וכאלה זה לא נלחם גם בהשפעה של הראוקוטן או איך שקוראים לזה? טאנקיו...

2 Koma

New member
אממ...

לא יודעת אם הוא גאון, אני לא מכירה אותו, אבל הוא בהחלט עזר לי!

נו - נתת תשובה לשאלה לבד נשמה../images/Emo6.gif

בכלם אופן שתמיד יהיה לך בהצלחה,בכל אשר תיפני, שבת שלום אוהבת - מיקי נ.ב- שתראי אך ורק ימים יפים , את אני וכולנו בעצם. מממממממממממממממוווווה

קורווין

New member
וואו... ממש החמאתן לי!

קודם כל, גאון...
טוב... בואו לא נגזים... אבל ברצינות! לא, לא נראה לי שפרוזאק ילחם בתופעה, אלא נראה לי שהתגובה הבין תרופתית תחריף את המצבס, אבל אני לא רופא אז אני לא ממש יכול להיות בטוח. בכל אופן, שמח שיכולתי לעזור! נ.ב. מלכת היופי? מי צריך את זה... תאהבי את עצמך כמו שאת! מלכת היופי יותר מאושרת ממך? (טוב... עניין ה-OCD אולי לא עוזר לאושר, אבל הבנת אותי!) תחשבי על מלכת היופי שעסוקה כל היום בלבדוק כמה גרמים היא הוסיפה כי אחרת היא תאבד את החוזה עם קרליין/סופטאץ´/לוריאל/you name it... זה לא נשמע לי כמו מתכון לאושר...

קורווין

New member
וואו... ממש החמאתן לי!

קודם כל, גאון...
טוב... בואו לא נגזים... אבל ברצינות! לא, לא נראה לי שפרוזאק ילחם בתופעה, אלא נראה לי שהתגובה הבין תרופתית תחריף את המצבס, אבל אני לא רופא אז אני לא ממש יכול להיות בטוח. בכל אופן, שמח שיכולתי לעזור! נ.ב. מלכת היופי? מי צריך את זה... תאהבי את עצמך כמו שאת! מלכת היופי יותר מאושרת ממך? (טוב... עניין ה-OCD אולי לא עוזר לאושר, אבל הבנת אותי!) תחשבי על מלכת היופי שעסוקה כל היום בלבדוק כמה גרמים היא הוסיפה כי אחרת היא תאבד את החוזה עם קרליין/סופטאץ´/לוריאל/you name it... זה לא נשמע לי כמו מתכון לאושר...

לאב

New member
הי קומה

איפה היית? התגעגעתי ככה פתאום נעלמת לנו לפני כמה זמן וגם סיזיפוס, והנה שניכם חזרתם - וזה ממש מצויין פה אם את זוכרת תמיד היו לך המון חברים - אז אל תברחי לנו עוד פעם

סיזיפוס

New member
בזכותי, מה?../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

היה כיף לקרוא את ההודעה שלך. ההודעות שלך תמיד עושות לי טוב.

סיזיפוס - מה שלחת נשמה? אני לא ראית

ל אראיתי כלום, ואת יודעת טוב מאוד שאני מיתייחסת לכל ההודעות כמעט נכון נשמה? בכל אופן אבקש את סליחתך רק תגידי לי מה שלחת ואיפה זה נמצא באיזה תוכן וכותרת של הודעה ואני ממש מבטיחה להגיב לך חברה יקרה אוהבת- מיקי

סיזיפוס

New member
תואר

כמה חמוד הדובי שלך!!!!!!!!!
ותראי בקישור פה לאיזו הודעה התכוונתי

למעלה