מה המצב אנשים??...

מה המצב אנשים??...

אני לא חדש....פשוט לוקח לי הרבה זמן לרשום כי אני בצבא.... ראיתי את הקליפ החדש של דנה ברגר....והשיר?....מדהים
דנה מפתיעה אותי פעם לפעם אני כל כך שמח שהיא לא נכנעת לתופעה האחרונה בישראל לעשות מוזיקה קליטה כדי להרוויח או להישמע בגלגלצ....אני לא אתן דוגמאות מי כי אני לא רוצה להעליב אולי זמרים שאתם אוהבים....דנה
את מלכה
דבר שני מישהו יודע מתי האלבום החדש "יום יום" ישוחרר?.... אגב, אני כל המזמן בתל אביב ודווקא בימים שאני לא נמצא שם היא מצלמת את הקליפ שם....אגב היא מנגנת על הספסל בגן מאיר (כמו בשיר...גן מאיר
) בתל אביב על הספסל שאני וחברה שלי החלטנו שזה יהיה ה-מקום שלנו בכל העולם....
זה קצת ריגש אותי

מילי17

New member
../images/Emo9.gif

דנה הכי בהחלט המלכה
האלבום החדש אמור לצאת בקרוב. בנתיים יצא קליפ חדש-חירותי.

Emotional Boy

New member
חירותי - דנה ברגר ../images/Emo26.gif

ביצוע: דנה ברגר מילים ולחן: דנה ברגר אדמה ועשב רוח ועפר פירות העונה מתוקים אהבה אומללה שקרים של כפר לב שופע נשבר בקלות חירותי מתנוססת על דגל חירותי היפה בבנות מה חבוי בך אישה משתוקקת עיניים גדולות חירותי מתנוססת על דגל חירותי היפה בבנות מה חבוי בך אישה משתוקקת מה את כל כך מפחדת לראות בור עמוק, נחשים, חלודה ילדות גלמודה ספרים ישנים היא היתה בת שלושים מתוקה ומרה נוטפת געגועים חירותי מתנוססת על דגל.... היא אוהבת אותו אבל יש לו אישה ושלושה ילדים הוא אהב אותה קצת ואחר כך כבר לא כולם ראו, כולם יודעים

ADVAM4

New member
אתמול ראיתי את הקליפ...

והוא בהחלט יפה... רשמית דנה חזרה לעשות קליפים סקסים!(אהמ.... חמימות חולפת) כמובן שהשיר מקסים!

למעלה