מה המצב אנשים?

מה המצב אנשים?

אוקי אז אני חדשה וקוראים לי סיון אני ממחוז ירושלים אני יודעת שאנחנו לא בולטים אבל הינה אני כאן עכשיו... אוקי אז אני היתי בקורס משצים ב בגוערה שזה הדבר הכי קלאסי שיש... ושנה הבאה אני יצא בעזרת ה להשרדות!!! אז רציתי לשאול אם יש משצים ממחוז יח"ת (ירושלים חיפה ת"א) שיצאו איתי לגדנ"ע ואם אפשר להעלות חוויות... קיצור חברס שיהיה לכולנו שנת פעילות פורה... ובהצלחה לכולם...

ophirein

New member
קוראים לי אופיר ואני גם ממחוז ירושל

*ירושלים (אני מהקבוצה ממודיעין) הכותרת נשמעת כמו וידוי אבל לא נורא. הייתי בקורס, ואני אוסיף חוויות בהמשך...

ophirein

New member
אם אני לא מתבלבל אם משהי אחרת

אז כניראה שכן! התפלאתי שאת זוכרת אותי!!!

חצרמוות

New member
חחחחח....

אני לא סגור על זה, אבל יש מצב שאתה (אופיר) היית איתי שנה שעברה בקורס פרחי מש"צים.... אני אמיר הגבוה אם זה אומר לך משהו....

ophirein

New member
הייתי בקורס פרחי מש"צים, אבל...

ניסיתי להיזכר במישהו בשם אמיר שהיה בקורס אבל זה לא אמר לי כלום. באיזה צוות היית? אני היתי ב-7

ophirein

New member
היה בקורס 5 'אופיר'ים

נתחיל בצוות הכי מסובך - 7. 4 אנשים בצוות קראו להם אופיר, אז אם היית קורא לאופיר, היית מסובב חצי צוות. שלושה חניכים, אחד מקרית-ים אחד מרמת-גן, ואני ממדוגיעין, קראו להם אופיר בצוות, ומש"בית אחת, גם מרמת-גן, קראו לה אופיר. ואופיר אחד הי מצוות 3, אבל אני לא יודע מאיזה מחוז.

חצרמוות

New member
אם אתה אומר....

זה נשמע לי דווקא די מעצבן..... אבל האמת שזה ממש כיף לעצבן ככה אנשים.... חחחחחחח.... אני מניח שאנחנו מכירים איכשהו.... אם לא בקורס אז מאחת מאותן הפעמים ששנינו היינו בר"ג שנה שעברה....

למעלה