מה המצב אנשים?

מה המצב אנשים?

אתמול הייתי בת"א וראיתי את יסמין ואתי במספרה! חחחחחחחחחחחחחחח...אני לא קשורה אבל סתם בשביל שתדעו!

י=ס=מ=י=נ=ו=ש=ל=נ=ד=?

יואווווווווווווווווווווווו ליאת!!!!! אני גם רוצההה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

חחחחחחחח

ת-ו-ד-ה-! ליאתית את עשית לי ת'יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נ.ב _____ למה לא הלכת לדבר עם יסמין?!?! הפסדתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחח...כל פעם שאני מדברת

איתך אני נקרעת ממך מחדש! ואמרתי לך כבר אין לך על מה להודות לי אני יכולה להגיד את זה לכולם! ואני שמחה שעשיתי לך את היום לפחות עשיתי משהו מועיל...חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיחיחיחיחיחיחיחי

איזו מתוקית... אני כבר רוצה שיסמין תיכנססס יש לי איתה רק מסר אחד ואני בוהה בו כל היום..חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

היא נכנסת לפה פעם ב-100 שנה! גם את מתוקית ואפילו יותר!!!! איזה כייףף לדבר איתך! למרות שגם את לוקחת כל מילה ברצינות לא נורא גם אותך נלמד כמו שלימדתי את כולם לא לקחת כל דבר ללב ולהעלב!

חחחחחחחחחחחחחחחח

כן הא?!? מה זה ניכנסת פעם ב-100 שנה..לאאאאא אני רוצה את יסמינית שליייי אוףף...אני יעשה פוסטר מהמסר שלה..חחחחחחחח אני לוקחת כל דבר ללב כי אני לא מבינה הומור של אנשים מסוימים אבל אני חושבת שאני אתרגל לפה..חחח יסמין איפה את עכשיווווו

את תתרגלי כמו כולם!

אם דיברנו על נושאים שנשארים בנינו את תתחילי להתרגל! כי אני ירגיל אותך!!!!!!!! אני מקווה שתשתלבי מהר....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח..אל תדאגי יסמין מתישהו תבוא!..חחחחחח חחחחחחחחחחחחח..זה יכול להיות גם עוד חודש אבל נמשיך לחכות!

מה חודש?עכשיוווו

זה בשביל יסמין: את מדליקה אותי ילדה מה את עושה לי בנשמה בכל דקה בכל שעה הרסת אותי כבשת ליבי חיי בישבילך נערתי כל הימים כל הלילות אני רוצה איתך להיות _____________________________ כשאת אל הרחוב יורדת קשה לי להחליט עם את חלום או אמיתי ואני מרגיש פתאום איך השפיעות שלי בוגדת בגללך יוצא מדעתי זה קורה לי רק בגלל שאת יפה ומיוחדת את יודעת להדליק אותי! פזמון: הפצצה הכי יפה אותי את מדליקה מתוקה כזאת שבא לתת לך נשיקה לחבק אותך אלי קרוב ללב ללכת לאיבוד להתאהב 2x לא יכול ליתאפק אני רוצה פתאום לגשת לחבק אותך ולהרגיש חשמל בכל הגוף לשחק אותה דייג ולתפוס אותך ברשת ולספר לך בדיבור צפוף שאני אוהב אותך ואיך שאת אותי כובשת בגללך אני על סף טירוף ___________________________________________ את האור שבעיניים את חיוך עד השמיים הלב בוכה מרוב שאת יפה את מאירה כשמש את החלום מאמש כמה שאותי את מדליקה....!

חחחחחחחח....דניאלושששששש

את מאוהבת בה חזק!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח...אבל השיר מהמם!

חחחחחחחחחחחחחחח

יסמינית אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה היא שגם אם נדבר היא לא תבין כמה אנהבת אותה לעולם! כי רגשות אי אפשר לבטא במילים!! זה חזק!! אני יאבד ת'שפיות שלי בגללההההההה רוצה לדעת איך התאהבתי?

בטח!! ותעשי לי טובה אל תעבדי שפיות

גם ככה כל העולם הזה איבד את השפיות.... אז אם יש עוד כמה אנשים שלא איבדו את השפיות אז שלא יאבדו אותה...!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב גניאלוש נשמה שלי...

אני זזה לרופא לראות למה אני הלרגית אז שאני יחזור אני ידבר איתך ביי מאמי

חחחחחחח!! זה הולך ככה:

אני וחברות שלי נסענו לחובבי ציון... ובדרך שמנו 103 אף אם..חח אז פתאום היה "חייב למות עלי" ואנחנו נידלקנו והחלטנו לברר מי הן הזמרות... טוב,אז התקשרנו לרדיו ואמרו לנו שאלו להקת חמסה אז הלכתי לאינטרנט חיפשתי "להקת חמסה" ומצאתי כתבה עליהן.. ויסמין הייתה שם(באותו רגע חשבתי שזו כרמי,שפזית זו אתי שנעמה זו פזית ושכרמי זו יסמין..)חיחיחי אז בדקתי באתר אחר שלהן עם רקע בורדו כזה(האתר)ועליתי על זה שיסמין זו יסמיןןןןןןןן (כפיים) ואז התאהבתי וכל דבר שהיה על חמסה לקחתי..וחברות שלי אוהבות את כרמי ופזית אז אנחנו גזקנו כל פוסטר כדי שלכל אחת יהיו את התמונות שהיא רוצה..חחחחחחח ואז ממש התחלתי לאהוב את יסמיןןןןןן

טוב אז ככה.....!

יום אחד הלכתי עם חברה שלי למספרה הזאת שחמסה הולכת אליה ואז פזית הייתה שם והם אמרו שלהקת חמסה תופיע אצל דודו טופז עם השיר "מסיבה" ואנחנו אמרנו איזה להקה וזה...קיצר ראינו אותם ונדלקנו על השיר....וחברה שלי גם מעריצה את אמיר פיי גוטמן שהוא הכיאוגרף שלהם..! ואז אחר כך היא שאלה את אמיר עליהם וכ'ו...ואז אחר כך ראינו עליהם כתבות ושמענו את השיר "חייב למות עליי" וככה הכרנו אותם! נכון מרתק?

למעלה