אני מטורפת!?!? אני לא מטורפת!!
N N E Z E K New member 17/10/03 #21 כן עברתי כבר... והתכוונתי שאם את לא עצובה אז תמיד עדיף לחייך... אני לא יודעת אם עצב מבגר אבל מה שבטוח עצב לא בריא...
כן עברתי כבר... והתכוונתי שאם את לא עצובה אז תמיד עדיף לחייך... אני לא יודעת אם עצב מבגר אבל מה שבטוח עצב לא בריא...
M Mrs Hetfield New member 17/10/03 #25 עצב זה דווקא אחד הבריאים.. איך תדעי מה זה שמחה אם לא תדעי מה זה עצב? איך תעריכי רגשות ? ותדעי.. אני לא מהנמרחים ואני לא פילוסופית.. אבל זה ענין מינימלי.. כדי לדעת שמחה יש לדעת גם עצב.
עצב זה דווקא אחד הבריאים.. איך תדעי מה זה שמחה אם לא תדעי מה זה עצב? איך תעריכי רגשות ? ותדעי.. אני לא מהנמרחים ואני לא פילוסופית.. אבל זה ענין מינימלי.. כדי לדעת שמחה יש לדעת גם עצב.
ח ח חצ חצב עולה New member 17/10/03 #29 ../images/Emo45.gif מסכים לגמרי יש משפט שאומר שכדי לדעת מה זה טוב צריך להרגיש את הגרוע...
J jack s New member 18/10/03 #33 חופשי... מסכן מה עשו מחתימה כולה... אני בטוח שהוא לא התכוון לחיוך טוטאלי תמידי...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטים פה קצת האנשים
חופשי... מסכן מה עשו מחתימה כולה... אני בטוח שהוא לא התכוון לחיוך טוטאלי תמידי...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטים פה קצת האנשים
M me like fire New member 19/10/03 #34 יניב? איזה יניב יש מי"ב אצלי בביה"ס ? את מכיר את יניב אשר? אתה במחששה מסתובב?