מה המצב אנשים?

Mj17

New member
מה המצב אנשים?

אני מאזור ובמקור מחולון אז בטוח יש פה אנשים שאני מכיר כה?

‡NoK

New member
אני מאזור, אז אני מניחה שאכיר אותך.

יוספטל או השבעה?

Mj17

New member
שלום

אני יניב כיתה י"ב בתיכון ק"ש ואני יותר חולוני מאשר אזורי אני באזור שנתיים וחצי בערך :) זהו

leory young

New member
נעים מאוד יניב..

אני יעלי, אני לומדת במקווה בכיתה י"א מקווה שתהנה כאן:) והחתימה שלך לא פרקטית. היא די עצובה ולא הגיונית וחסרת כל טעם או מחשבה למען האמת (לא תוקפת סתם אני תמיד מדברת ככה לא לקחת ללב..) בכל אופן ברוך הבא

Mj17

New member
דווקא

דווקא החתימה הגיונית ישר לעניין ופרקטית ביותר

Mrs Hetfield

New member
נראה לי שהיא מתכוונת שזה לא בריא

כל הזמן כל הזמן לחייך... כי כשאתה עצוב.. כאילו לשחרר את עצב, ולא להסתיר אותו ע"י חיוך... אני אישית כמוך.. כל הזמן מחייכת :)

leory young

New member
לפעמים אין סיבה לחייך,

לא צריכה לחייך תמיד אחרת לא תכיר את עצמך כמו שצריך

leory young

New member
זה לא היה המצב אם היית מחייכת

כל הזמן. אתה נהיה הכי מודע לך ולמה שאתה דווקא במשברים ודווקא כשעצוב

Mj17

New member
כמובן שאני לא תמידדד מחייך

בואי לא נתפוס כל דבר במילה.. הכוונה להיות אופטימיים תמיד!

leory young

New member
שוב..

לפעמים צריך להישבר בשביל להתבגר ולהחכים אבל זו רק דעתי (עם זאת שאני ממש חושבת שאני צודקת..) לא משנה ויכוח חסר טעם בכל אופן ברוך הבא יניב:) יש לך שם נחמד:)

או קי אני אכנס לויכוח הפילוסופי משו

הזה... יעלי, אני מסכים איתך שהכאב והצער בהחלט מבגרים ומחכימים, אבל בחיים אסור לתת לזה להשתלט עלייך. הכל עובר בסופו של דבר, הזמן מרפא הכל. וחוצמזה שיש מקרים שעדיף לחייך ולא להראות שאתה עצוב כי לפעמים, פשוט עדיף ככה, יש אנשים שאני בחיים לא אתן להם לראות אותי בוכה, אבל זה אנשים נורא מיוחדים ושנואים בעיקר. וחוצמזה שהחיוך יעביר את הכאב יותר מהר. תעשי ניסוי קטן, פעם הבאה שאת נתקעת עם האצבע הקטנה בפינה של הקיר או משו בסגנון וזה שיא הכאב, תנסי לחייך לצחוק, תראי באיזה מהירות תשכחי מההכאב... בדקתי את זה וזה לא רק עובד עלי ככה, גם כשחבר שלי נכנס בדלת זכוכית ודם זרם ממנו כמו מים מברז ספרתי לו בדיחה או שתיים והוא קצת שכח שהוא מחכה לאמבולנס שיקח אותו למיון
חוצמזה, לסיום, מורה פעם ביסודי שאלה אותי למה צחקתי עליה, אז אמרתי לה שזה לצחוק או לבכות.... ואני תמיד מעדיף לצחוק... זו השורה התחתונה שלי בעצם, אם זה לצחוק או לבכות, לרוב עדיף לצחוק...

leory young

New member
"תמיד..אבל תמיד לחייך"

זה לא בריא. זה שזה מצויין לחיך לא אומר שצריך לחייך תמיד ושלא צריך לבכות.. הבכי הוא שנותן לך את האפשרות לחייך בכלל.. אבל לילה ואני עפה מהמחשב וכבר אמרתי לך ביי באייסי אז ביי גם כאן נשמה שלי בלונדיני יפה:) רק בשבילך ובשביל רון הדבורון אני באה שתדע לך

N E Z E K

New member
ממתי צריך סיבה לחייך?!

וההיפך - החיוך והצחוק הם הרבה יותר בריאותיים מאשר להיות עצוב מר ומתוסכל... אאא... ודרך אגב- ברוך הבא!!!

leory young

New member
אנשים שמחייכים בלי סיבה תמצאי

רק במחלקות סגורות. הצחוק והחיוך בריאים נכון, אבל יותר בריא להיות עצוב, כי עצב זה דבר זמני, והוא הדבר היחיד שמבגר אותך. את תראי שכשתעברי (או שכבר עברת אין לי מושג..) משבר אמיתי ראשון בחיים שלך - בשניה שהוא יהיה מאחוריך את תהפכי לאדם הרבה יותר בוגר, טוב וחכם. ובגלל זה צריך לפעמים לדעת להפסיק לחייך בכוח..

Mrs Hetfield

New member
חולקת על דעתך...

אני רוב הזמן מחייכת.. בלי סיבה.. ולפעמים עם סיבה.. אז זה חיוך מיוחד חחח אבל באמת כשעצובים לא צריך לחייך.. (למרות שאני משתדלת גם אז..:/)

leory young

New member
את מחייכת כל הזמן

כמו שאמרתי..אנשים שמחייכים בלי סיבה תמצאי רק במחלקות סגורות.. אני זוכרת את השיחה שלנו בשברולט אז בחוץ על הנושא העיקרי עליו אהבתי לדבר איתך... ואת אמרת עם חיוך "אני חושבת שזה לא טוב..." לא יודעת אם את זוכרת את זה.. אבל.. את קצת מטורפת....

למעלה