מה המצב אנשים

kirk hammet

New member
מה המצב אנשים

לא מצאתי כותרת אנושית יותר מה לעשות ... אתם קולטים !? דף שלם ויש בו רק הודעה אחת שלי (למרות שנראה לי שאיזה שניים שלוש נמחקו) !!!!!!! שזה יוצא ... ממש מעט ! טוב באתי לבקש מכם ידידיי עזרה בשעת צרה ! אני עדיין בחיפושיי האנדלס אחר אלטרנטיבה אמיתית לנאפסטר .... אז אמרו לי איימיש , והדבר הזה עושה לי באגים כל הזמן הזה במחשב אז מחקתי אותו אז אנשים (בעיקר מפה) אומרים לי אודיו גלקסי ואני שואל איפה ?! i`m worst at what i do best and for this gift i feel blessed גילעד

kirk hammet

New member
נו באמת

לא בא כמה ימים ואתם עוד יותר מתעלמים ממה שהיה קודם ?! תמיד טענתי שאתם מתנכלים לי ! i`m worst at what i do best and for this gift i feel blessed

flowr..

New member
בשביל שלא תרגיש מקופח

הנה, קח קצת יחס. מה שלומך, קירק? איך עבר עליך השבוע? למה אתה לא כותב הרבה בפורום יותר?.. flowr..

kirk hammet

New member
בגללך

סתם לא אל תקחי ללב את נוהגת לקחת דברים יותר מדי ללב אני לא כותב כי אין על מה לכתוב מה איכפת לי מהצבא !? כל ההודעות פה נהיו פוליטיות ואני לא מתווכח בפוליטיקה למרות שאני צודק חברייה , זה לא מה שבאמת מעניין את כולנו (ואני לא היחיד שהביע מחאה)

leeloo

New member
לא שווה

אודיו גלקסי לא שווה כלום! אל תנסה אפילו להשתמש בזה! חוץ מזה, הנפסטר עדיין פועל, רק בהרכב יורת מצומצם, אז כל עוד אתה לא מחפש מדונה,יש לך סיכוי די טוב למצוא שירים. איי מש, למי שלא יודע, החליטו לעבוד במתכונת נפסטר ולא לתת להוריד שירים, קליפים ועוד עם זכויות יוצרים (למרות שעוד לא נתקלתי בשיר שלא היה ניתן להורדה, זה מה שהם הודיעו). עכשיו, אפשר להוריד את ליימוויר שאותו ניתן למצוא בוואלה תוכנות, או את ברשר (Bearshare) שזו תוכנה די טובה שמוצאת לך איזה 1000 קבצים לכל חיפוש (אכן שווה אך מייגע עד שזה מוצא הכל). הבעיה היחידה בשתי התוכנות היא שכאשר אתה סוגר את התוכנה (בניגוד לאיי מש) ההורדה שלך נמחקת כליל! וזה באסה כי אם האינטרנט מחליט להתנתק לי לפתע או שהמחשב החליט להיתקע, הלכה כל ההורדה... אז תחשוב על זה. בכל אופן, בשביל שירים קצרים- אין בעיה ואכן שווה להורדה!! בהצלחה, לילו

kirk hammet

New member
אבל

בנפסטר זה מהדורה ממש מצומצמת הם חסמו הכל אני מחפש מטאליקה אין ביטלס אין נירוונה יש אבל כבר לא את השירים המפורסמים יחסית בלינק 182 אין כבר לא מוצאים כלום ואני מסוגל לחיות עם העובדה שזה מתנתק באמצע חייתי עם זה עד עכשיו נסבול את זה גם אחר כך

mmm

New member
אנשים אחרים!!!...

m ממליץ בחום לב על האפשרות הנהדרת של... לקחת דיסקים של אחרים שכבר הורידו את השיר, לצרוב או להעתיק להרד דיסק... פחות מאמץ ויותר משתלם!!!. BY mE

למעלה