|אייקון של טל צורחתתתתתת|
חברים יקרים, בזאת אני מודיעה רשמית על פטירתו של העור הלבן של טל. כן כן חברים, העור הלבן של טל הלך לעולמו, ובמקומו הגיע עור חדש ואדום. זה בגלל שטל נרדמה בים לאיזה שעתיים נחמדות כשהיא "משתזפת" (יותר נכון נכווית) תחת השמש הלוהטת שבים. כתוצאה מההירדמות של טל, טל התייבשה. כן כן, טל התעלפה בים. אל תשאלו, זה היה כזה מפחיד!!! אחרי שנירדמתי לאיזה שעתיים, קמתי והתכוונתי ללכת עם חברה שלי לקיוסק לקנות מים, הלכתי כמה צעדים ופתאום התחלתי לקבל סחרחורות...אז את המשך הדרך אל הקיוסק עשיתי בזיגזגים, תוך כדי כאבי ראש וחזה עזים מאוד. כשהגעתי לדלפק של הקיוסק ראיתי שחור, התחלתי לראוד ולבסוף גם נשפכתי עם הפנים על הדלפק. חברה שלי שפכה עליי מים והתעוררתי... אבל, עדיין לא יכולתי לראות כלום...רק שחורררררר... פתאום איזה מישהו דחף לי כוס ליד, והתחלתי לשתות...ולאחר ששמתי לב שמים אין בכוס- אלא רק קרח (המוכר המסכן לא הספיק למזוג לי חחח) נפלתי ישר אל הכסא תוך איבוד הכרה קל... אז איךשהוא המוכר הצליח להשקות אותי והתחלתי לאט לאט להתעורר..... מסקנה חשובה מהסיפור שלי- אל תרדמו בשמש, תמיד תשתו מים. אבל עכשיו שאני נזכרת, זה היה מזה מצחיק שניסיתי לשתות את הקרח....חחח