מה המצב אנשים?!?!

yaelile

New member
מה המצב אנשים?!?!

the calling הכי שווים בעולם ואלכס כזה הורס ויש לו קול כל כך יפה!!! אני מחפשת מקומות שבהם אפשר להוריד צילצולים של השירים שלהם אז תעזרו לי אנשים אני נואשת אני מחפשת ולא מוצאת!!!
the calling rulez

TCgirl

New member
הממ ../images/Emo19.gif

אני לא חושבת שיש כאלה אתרים שיש בהם צלצולים של TC... אם יש לך אפשרות הלחנה בפלאפון אז את מוזמנת להיכנס לאתר שלי - יש שם תווים להלחנה בשביל הפלאפון (בזמן הקרוב אני אוסיף עוד שירים...). אקסטרה
צלצולים לפלאפון... ומשם תבחרי את השיר/שירים שאת רוצה
מקווה שעזרתי

aYaLoLy

New member
|אייקון של יולי מאושרת|

נחשו למי יש בוריס חדש
כן כן...יש לי בוריססססססססס..., אבל בוריס יש אחד
ולכנ... לבוריס יש שמ חדש - אני מתכוונת לבוריס החדש.... אפי
כולמ להגיד שלומ לאפי
:פD אוהבימ אותך אפי'לה

חחחחחח יולי...

בפעם הבאה שתדברי עם בוריס, תגידי לו שיחפש שם למעלה אחת שקוראים לה טיפי, אולי נעשה איזה שידוכון קטנטון?....
אבל אולי דידי יקנא בעצם....אז...לא

yaelile

New member
../images/Emo8.gifהיי תודה אבל...

נחמד על ההצעה אבל אם באמת תתני לי את השם של האתר שלך זה יכול להיות מאוד מאוד מועיל....

TCgirl

New member
אויי... ../images/Emo19.gif

אני כל כך מצטערת... התכוונתי לקשר לאתר שלי, אבל כנראה ששכחתי... הנה... קישור לאתר למטה... ופה...

crazy4tc

New member
שלוווווום!!!

את צודקת בהחלט שדה קולינג הכי שווים
ואלכס אכן הורס
בקשר לצילצולים-אירנה כבר ענתה לך... בקשר לאהבתך לדה קולינג- תצטרפי לפורום!!!!!

|אייקון של טל צורחתתתתתת|

חברים יקרים, בזאת אני מודיעה רשמית על פטירתו של העור הלבן של טל. כן כן חברים, העור הלבן של טל הלך לעולמו, ובמקומו הגיע עור חדש ואדום. זה בגלל שטל נרדמה בים לאיזה שעתיים נחמדות כשהיא "משתזפת" (יותר נכון נכווית) תחת השמש הלוהטת שבים. כתוצאה מההירדמות של טל, טל התייבשה. כן כן, טל התעלפה בים. אל תשאלו, זה היה כזה מפחיד!!! אחרי שנירדמתי לאיזה שעתיים, קמתי והתכוונתי ללכת עם חברה שלי לקיוסק לקנות מים, הלכתי כמה צעדים ופתאום התחלתי לקבל סחרחורות...אז את המשך הדרך אל הקיוסק עשיתי בזיגזגים, תוך כדי כאבי ראש וחזה עזים מאוד. כשהגעתי לדלפק של הקיוסק ראיתי שחור, התחלתי לראוד ולבסוף גם נשפכתי עם הפנים על הדלפק. חברה שלי שפכה עליי מים והתעוררתי... אבל, עדיין לא יכולתי לראות כלום...רק שחורררררר... פתאום איזה מישהו דחף לי כוס ליד, והתחלתי לשתות...ולאחר ששמתי לב שמים אין בכוס- אלא רק קרח (המוכר המסכן לא הספיק למזוג לי חחח) נפלתי ישר אל הכסא תוך איבוד הכרה קל... אז איךשהוא המוכר הצליח להשקות אותי והתחלתי לאט לאט להתעורר..... מסקנה חשובה מהסיפור שלי- אל תרדמו בשמש, תמיד תשתו מים. אבל עכשיו שאני נזכרת, זה היה מזה מצחיק שניסיתי לשתות את הקרח....חחח

T a L L L

New member
אווו...

אולי אנשים ישנים? טוב לא משנה... אלב איך שאת מתארת את זה, להתעלף לא נשמע כל כך גרוע...

חחחחחחח

החלק הכיפי בזה, זה כשהמוכר הנאמי הזה בא להצלתי...
*חיוך זדוני* וההודעה השנייה זה סתם למשוך תשומת לב....

ט ל i i ש

New member
טלטולל אחוווותי!!

כנראה שזה משהו בים של ראשון..איזה סוכה היית? כי לי קרה את אותו הדבר!!

חחח דיי ת'שבעי!!!

היום יעני??? באיזו שעה??? אני הייתי מ- 12 עד 3-4 ככה...ולא זוכרת איזו סוכה...אבל ממש ליד 4X4...

ט ל i i ש

New member
חחחחח טלטול לא היווווווום

הייתי גם ליד 4X4 חחחחח מהשעות 10-3 בלי למרוח כלום עעליי לא יכולתי ללבוש חזיה שבוע שלם ברוךך השם עבר!!! יש לך אייסיקיו???

אההה חחח...

אני אומרת לך, יש משהו ב- 4X4 שגורם להתייבשות....חח
יווו גם אני מזה נשרפתי, כנ"ל! לא מסוגלת לשים חזייה! אבל היו לנו אורחים היום...אז הייתי חייבת....בלעחס! פויה חזיות!!!!
בוודאי שיש לי אייסי- 171671146 אבל אני בדיוק מתעופפת למיטה עכשיו... ZzZzZzZzZzZzZzZzZz....... לילה טוב לכולם!!!!!

גל GS

New member
טלוש!!!!!!!!!!

לא נורא בקטנה העיקר שעכשיו יש לך צבע יפה
...

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif

טל מסכנההההההה את בסדר??????????????... ההורים שלך לא הרגו אותך אחרי זה??? לי לא היו מרשים יותר ללכת לים!!! האמת, תמיד רציתי להתעלף
זה נשמע כזה כייייייףףף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח חברות שלך מזה נלחצו *מחשבות שיגרמו לחברות שלי לשנוא אותי לעד*

TCgirl

New member
../images/Emo6.gif כנ"ל ../images/Emo19.gif

גם אני תמיד רציתי להתעלף (במיוחד כשהייתי בת 5 וראיתי את כל הסרטים המצויירים עם הנסיכות שכל הזמן מתעלפות
...) ואני מקווה שתרגישי טוב (הכוונה לטל... לשתיהן...)

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחח כן...

גם אני ראיתי כל מיני סרטים כאלה...
הכי קרוב ללהתעלף היה כשהייתי במשמרות זהב (ככה קוראים לזה???) עמדתי שם בשיא החום והתחלתי לראות שחור... והלכתי רק כשהמפקדת אמרה לי ללכת לשתות!

למעלה