מה המצב אנשים?!

J To The Lo

New member
מה המצב אנשים?!

טוב הרוב בטח לא מכירים אותי,אבל עבר מלא זמן מאז שהייתי פה,אני חלק מהוותיקים שהיו בפורום,אז חזרתי לא מזמן מניו יורק,אשכרה הגשמתי חלום, ראיתי אפרו-אמריקנים בשביל כל החיים ובאמת היה סבבה. אור,למה אתה לא מנהל?אתה עוד מהדור שלי,חחח....עזבו אני חשה נוסטלגיה אז תתרגלו לראות אותי שוב פה
JLO Freak-מה המצב?איפה אתה לא רואים אותך?טוב,אני רואה לא אוהבים אותך כאן,נקווה אתה עדיין כותב כדי שתראה את ההודעה הזאת

../images/Emo6.gif../images/Emo149.gif../images/Emo41.gifחזרת!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif../images/Emo6.gif

איזה כייף!!!!!!!!כל כך הגעגעתי! ולא הבנתי כזה איפה את..... איך היה בניו יורק?! ראית הרבה כוסונים? (הכרת מישהו....) חחחחחחחחחחחחח סתם..... ראית אנשים מפורסמים? איפה היית? מה ראית? לכמה זמן בכלל טסת?????? טוב קיצור ברוכה השבה! ולא מרשה לך יותר לעזוב.....

J To The Lo

New member
אנשים לא לריב

ליפה שלי- כן,אני יודעת שהיעלמות שלי היתה פתאומית אבל לא רציתי להיות דרמטית,בניו יורק היה וואו,כאילו ממש,ואין לך מושג כמה כוסונים כאילו זה היה מדהים,אנשים מפורסמים לא ראיתי אבל הייתי במייסיס וכאילו בקטע של שון ג'ון החברת בגדים התחלתי לבכות מרוב אושר,וכאילו כל איזה שחור שעובר אני כזה "וואו..איזה כוסון"טוב שהם לא הבינו אותי.. ואל תדאגי חזרתי כדי להישאר ודיי לריב! ג'ילו פריק...נשמתי,אל תרגש סטייליסט זה מחמאה,נדבר כבר

וואי, נשמע ממש עשית חיים!../images/Emo6.gif

יופי, אל תעלמי יותר היית חסרה לי פה!..... ואל תתביישי לעשות דרמה (זה כייף.....חי חי חי) יוווו שחורים כוסונים! *מתה מקנאה
* אם חברה שלי הייתה יודעת שראית את כל הבנים האלה והיא לא, כל הגוף שלה היה ירוק מקנאה!

QueIronia

New member
לא בדיוק מכיר אותך...

אבל ברוכה השבה!!! בקשר ל- JLo Freak, הוא כבר לא כותב כאן...

JLO freak

New member
את מכירה אותי.....

מספיק זמן בכדי להבין שאני לא שם זין על מישהו מהפורום חוץ ממך! אז איך היה ב-USA? כשיהיה לך זמן תתקשרי אלי....

this is me then

New member
:-לא אמרת שאתה נוטש את הפורום כי...

אתה "סטייליסט"?? מה קרה? הפורום פתאום לא נחות מדי בשבילך? חחח. סטייליסט :-

JLO freak

New member
לא ממש.....

לא אמרתי שבגלל שאני סטייליסט אני עוזב את הפורום! זה פשוט נשמע לי מתנשא:"לסטייליסטים שביניכם" אז אל תכנסי לי מילים לפה שאני לא יתן לך בוקס לפה

this is me then

New member
וואוו איזה פחד...

אני משקשק, בבקשה על תתן לי אגרוף... חחח. ואתה כן אמרת, אתה אמרת שהפורום לא טוב מספיק בשבילך כי אתה סטייליסט אז אל תתחמק.

אור P

New member
ברוכים השבים!!!

מה שלומך? מה נשמע? טוב שהגעת!! אני עזבתי את הניהול ואני הולך לכיוון פורום חדש, פרטים בקרוב...

למעלה