מה המצב אנשושים???????

rahli lev

New member
מה המצב אנשושים???????

מה קורה חברה? מכירים אותי? רחלי לבקוביץ'....מי שמכיר את אחי (לבקו) וודאי גם מכיר אותי טוב פעם ראשונה שאני כותבת פה ואני מקווה שאני ימשיך לכתוב פה כמה מילים לחשובים לי.......אסתרוש אחותי בהצלחה אני מקווה שילך לנו טוב השנה בתנועה ב"ה בהצלחה לכל החברה מהתנועה ותזכרו שתנועת בית"ר היא התנועההההההההההההה בייתרים תל חי!!!!!!!!!!! שנה טובה לכולם וגמר חתימה טובה שלכם רחלי לבקוביץ'

רייצל87

New member
רחלייייי

מה המצב ילדה??? סוף סוף אני רואה אותך פה.. וחסר לך שלא תמשכי לכתוב פה.. שתיהיה לך שנה טוב והתמכרות נעימה.. וסליהח אבל הצופים לוקחים אין עלינו.. ואנחנו גם איזה 20 או 30 אחוז מהפורום..

שטויות במיץ הנוע"ל שולטים חזק ! ! !

לנו יש את: אמיר (שלא ממש כותב), אילן (שקצת נעלם, אבל הוא פה), שירן, יעל, שלי, תמר, שיר, אורטל, אני כמובן, ודורון (שאמור להצטרף ברגע שהמסך שלו יחזור מתיקון). יאאאאאא זה עשרה אנשים מתוך 20 אנשים בפורום, במילים אחרות הנוע"ל מהווה 50% מהפורום !

בלעעע סורי גם את יפית שכחתי ...

12 אנשים ... אני חושב שהבנתם שהנוע"ל שולט חזק ! ! ! בלע איזה השתלטות עשינו על הפורום ... קן בית שמש אימפריה ! קן
!

רייצל87

New member
אולי..

אתם 50 אחוז מהפורום אבל אם לא שמת לב שחצי מהחניכות שלך מגיעות לפעולות שלנו?????? וגם יצאו למחנ"ק.. וגם משהיא מהשיכבה הבוגרת שלכם.. זהו אני לא יוסיף יותר.. רק תשמור על החבר'ה שלך..

אממממ אני לא יכול לענות בשמם ...

והם פה, אז הם יוכלו להגיד לך יותר טוב, אבל אני מקווה שהם קודם כל בנוע"ל, ואח"כ בצופים אממממ, לצערנו אי אפשר להיות בשתי תנועות נוער. הבעיה היא מחסום אידיאולגי, ואם מישהי מהבוגרות שלנו לא הפנימה את זה, לאחר תהליך מאוד מסיבי שהיא עברה, אז יש צורך לבדוק באמת ממה נבעה ההחלטה המוזרה הזאת. כי לצאת למחנ"ק מהצופים, ולהיות בנוע"ל זה בלתי אפשרי ! ! ! במאוחר או במוקדם האידיאולגיה נקלטת, ומבינים שזה בלתי אפשרי ! וחוץ מאידיאולגיה, הפעולות יכולות לעלות אחד על השניה ! ופה ניתן לראות למה באמת החניך נאמן. כאשר הוא עושה את הבחירה אם לצאת לפעילות עם תנועה א', או לצאת עם תנועה ב'. ותיקון אחד רחלי, אני לא יודע איך זה עובד בצופים, אבל אצלנו בנוע"ל. בנות הפורום מכיתה ט', כבר לא ממש חניכות, אוטוטו הם יהיו מדריכות, ומי יתן והם יהיו מדריכות בתנועה אשר הם יחפצו להדריך בה ! ואם הם תבחרנה בצופים, אני מאחל להן כל טוב, ושיצליחו בכל מעשה ידיהן ! אני מקווה שהם לא שאנניות, כי בסוף השנה הזאת עליהן לבחור את הבחירה שלהן באיזה תנועה הם רוצות להיות. אני לא יודע להגיד לגבי הצופים, אני יכול להגיד שאם הבחירה שלהן תהיה להדריך בצופים, הקן יספוג מכה קשה מעין כמוה ! ! ! ואת שאר השיחה הזאת, אנחנו נמשיך בקן !

shiroosh999

New member
אביחי!

אני מבקשת שאת ההחלטות שלנו, תתנו לנו לעשות בעצמנו, כל אחת תבחר בשלב כלשהו במה שמתאים לה, כל אחת תעשה את ההחלטה הנכונה, אל תריבו בשבילנו, לרובנו כבר יש החלטה ועדיפות מגובשת בתוך הראש, אני יודעת שלי יש, פשוט יש עוד דברים שצריך לסדר, אני לא מתכוונת להעלות את זה פה, אבל אני חושבת שאת ההחלטה שלנו על האידיאולוגיה אתם יכולים לתת לנו לעשות, השפעתם כבר מספיק. צום קל וגמר חתימה טובה

MS6

New member
לא יודע על מה ממש הויכוח צופים..

או נוע"ל. רק דבר אחד אני יודע: יש לנו 26 בעלי תפקידים במעו"ז (מדריכים, רכזים וחברי צוותים), לכן אני לא חושב שיש עוד תנועה חילונית עם מספר בוגרים כמו שלנו בבית שמש. אהה וצום קל לכולם וסליחה ממש אם פגעתי במישהו מהפורום במהלך השנה!

לשיר ...

בתור בוגרים התפקיד שלנו הוא לדבר איתכם ולגרום לכם להשאר בקן. אני רק אומר שתי דברים: 1.) אני מאחל לכם כל טוב באיזה תנועה שלא תבחרו. 2.) הקן יספוג מכה קשה, אם תבחרו בצופים. גמר חתימה טובה. ומי יתן ותעשו את הבחירה שהכי נכונה לדעתכם ! תמיד יהיה לכם מקום אצלנו !

shiroosh999

New member
יספוג מכה קשה?

אתה מוכן לפרט קצת יותר, כמה אנחנו? אני, אורטל, עדי. שכולנו בצופים. תמר ותיקה ומתכוונת להישאר, אלא אם כן יש לה משהו לספר לי...
בקיצור. אני לא יודעת מה לגבי עדי ואורטל, ואני לא יודעת לאיזה תנועה הן נוטות, אבל אני לא חושבת שהקן יספוג מכה קשה אם שלוש מתוך 15 חמשושים יעזבו.. =/

אל תשכחי שיר ש...

לא כל קבוצת זה סוד יצאו לקורסי הדרכה. ולצערי לא לכל קבוצת זה סוד הקן חשוב כמו לחלקם. אבל לשמחתי באמת לרובכם מאוד איכפת מהקן. ואני אדבר איתך כבר באסיפת בוגרת הבאה !

yaelila

New member
תגובה....

אביחי הנוע"ל לא פועל על שטיפת מוח עדיין יש לכל אחד בחירה. אנחנו יכולים להשפיע עד נקודה מסויימת ובכלל יש אנשים שיש להם סדרי עדיפויות שונים. אל תשכח את חופש הבחירה! שנה טובה, וחג שמח...

foxi יקרה ...

מה הקשר לשטיפת מוח ?! ?! ?! בכל מקרה, אני אמרתי את העובדות בגלוי, אנחנו לא מתביישת בזה, שאחרי שאנחנו נעזוב הקבוצה שתנהיג את הקן תהיה כמובן קבוצת "זה סוד". אני בטוח שכל הבוגרת סומכת עליהם !

למעלה