מה המצב אנשושים?

פהpumiky

New member
מה המצב אנשושים?

טוב אז חזרתי לי משבועיים בשדה בוקר.....שנה טובה לכולם! הרבה דברים השתנו בחיפה בשבועיים מסכנים: שיפצו את הרחוב שלי, נבנו פתאום עוד כמה בניינים, לבל בל יש רשיון....מזל טוב!! יפה לך אוטו! יצא בדיוק בול בזמן עם כל הצבא ושטויות אחרות! אני גאה! בך!!! אז מה חדש? מה קורה? הא? הא? קפרצדה מה המצב יגבר? טוב אני הולכת לישון. אוהבת

בל בל

New member
בובי שלי!!!

אז קודם כל תודה תודה... אכן הרבה דברים השתנו, שמתי לב שחסמו לכם את החניה על המדרכה בזה ששמו לכם שם ספסל ופח אשפה קטן. איזה כיף שיש לי רישיון, היה ממש סבבה. בדיוק רבתי עם אבא שלי קצת כשעברתי לידך בגלל זה לא עצרתי לדבר. הכוונה היתה לעצור ואבא שלי לא רצה שאני אעצור- על זה היה הריב. בכל אופן עברתי ליד ביתך בטיול סאני וקראתי לך מהחלון אך את הייתי במקלחת... לא נורא, אז אני אדבר איתך, אם יהיה לך כוח אז נעשה היום משהו אם לא אז מחר (אין מצב שתצאי מזה בקלות אחריי הכל יום שלישי אני מתגייסת...) אז שיהיה לך שנה טובה ומתוקה ונפלאה ומדהימה ובלה בלה בלה ומה שאת רוצה, ואוהבת אותך המון בובי שלי! לילה טוב מותק.

בל בל

New member
בוקר אור נשמתי!

שונאת אותך שלא באת איתנו, פספסת בטירוף! תחפשי לי קריוקי היום אני רוצה לשיר וגם את! טוב? יופי!

פהpumiky

New member
תודה....../images/Emo13.gif

אבל שלא תחשוב שיצאת בקלות מהשולחן הערבי שסיפרת לי עליו...מה איתו? מה שלומו? איך הילדים? הוא כבר מוכן לצאת מהביית? אולי לאיזה טיול נחמד במדבר? הא?

למעלה