מה המצב? אני חדש פה...

gRAFIx

New member
מה המצב? אני חדש פה...

צירפתי תמונה שעשיתי לפני כחצי שנה. תוכנה: 3DSMAX3. התמונה זכתה במקום השלישי בתחרות INSECT AND SPIDERS באתר התחרויות www.irtc.org עוד תמונות יבואו בהמשך...

eldarinn

New member
WELCOME 2 THE CLUB ../images/Emo42.gif

עבודה יפה, אהבתי את הדבורה, קצת פחות את הפרחץ באיזו טכניקה השתמשת למדל את הדבורה ואת ה"פרווה" שלה? מחכים לראות עוד עבודות...

gRAFIx

New member
השתמשתי בPATCHES לזנב, SUBD...

... לרגליים בתוספת BONES. לראש והגוף השתמשתי ב-SPHERES שאותם ערכתי בעזרתFFBOX. ליצירת הפרווה לא השתמשתי בפלאגינים אלא רק בSCATTER של CONE פשוט ופרימיטיבי. השתמשתי ב-SCATTER גם לאבקנים של הפרח. אתה לא הראשון שמעיר על הפרח, אבל העיקר שאני מרוצה. עוד תמונה מצורפת...

gRAFIx

New member
השתמשתי בPATCHES לזנב, SUBD...

... לרגליים בתוספת BONES. לראש והגוף השתמשתי ב-SPHERES שאותם ערכתי בעזרתFFBOX. ליצירת הפרווה לא השתמשתי בפלאגינים אלא רק בSCATTER של CONE פשוט ופרימיטיבי. השתמשתי ב-SCATTER גם לאבקנים של הפרח. אתה לא הראשון שמעיר על הפרח, אבל העיקר שאני מרוצה. עוד תמונה מצורפת...

dansha

New member
וואוו!!! מדהים!

תשמע אחי יש לך כישרון יוצא דופן, זה יפיפה! אהבתי את הBLUR בכנפיים שים עוד דברים שלך

Gorgon

New member
אחלה דבורה

יפה יפה, יש דברים חדשים יותר אולי? אתה עובד בתלת ממד? צבא?

_kobi_

New member
gorgon כשתגיע לצבא תחפש

בפורומים ותראה אותי (kobi) ואת רפי (grafix) שם

hazgul

New member
יפה!

אחת מהתמונות שיותר אהבתי מאותו סיבוב ב IRTC. אתה משתתף גם בסיבוב הבא? כי אני שוקל לעשות משהו. האזגול

gRAFIx

New member
הנושא העכשוי בIRTC לא קל.

צריך רעיון טוב. האמת אני נמנע מלהשתף בתחרויות שלהם כי לא קיבלתי פרס על הזכייה. אני מחפש תחרויות עם פרסים. מכיר עוד תחרויות? עדיפות לאנימציות.

hazgul

New member
אז ככה

בקשר לנושא העכשווי, חשבתי לעשות איזה צ´יפ או מעגל (זה רק רעיון, עוד לא התחלתי לעבוד על זה). ובקשר לאנימציה, יש את תחרות האנימציה ב IRTC. יש גם תחרות ב www.3dluvr.com, אני לא יודע אם נותנים שם פרסים, אבל אני לא כל כך אוהב את התחרות בגלל שהם מאוד קפדניים בקשר לנושא. אולי נעשה משהו ביחד ל IRTC? האזגול

Gorgon

New member
קובי

אל תדאג יש עוד הרבה זמן עד שזה יקרה, טירונות אל תשכח... 3dluvr.com: זכייה למקום ראשון: http://contest.3dluvr.com/assignment/prizes.php?level=1 הקטע הוא, שהמתמודדים הם על רמה לא סתם...

gRAFIx

New member
מה אתה מרמז?

סתם, האמת התחרות האחרונה היתה מהמוצלחות שראיתי (על חרקים). פשוט תמונה תמונה בתחרות (לפחות העשר הראשונים בדירוג) ממש ברמה. מומלץ לצפות ולקבל השראה.

gRAFIx

New member
לא הבנתי את הרעיון

קודם כל לאיזה תחרות אתה מתכוון. לסטילס -spirit of asia או לאנימציה- force?

hazgul

New member
התכוונתי לסטילס

וחשבתי אולי גם לעשות איזה כלי נשק כמו קאטנה (katana) או וואקיזאשי (wakizashi). האזגול

למעלה