מה המצב? אני חדש באתר

greenkid

New member
מה המצב? אני חדש באתר

רק רציתי להגיד שאני חושב שסרטי מלחמת הכוכבים אלה הסרטים הכי טובים שיצאו אי פעם ויש לי בקשה קטנה: יש לי אוסף של בובות מלחמת הכוכבים וחסרות לי כמה בובות שאני לא מצליח להשיג בארץ כמו: דארת' ויידר וחיילי האימפריה אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה את הבובות האלה או שיש לי אותן והוא מעוניין למכור לי אתן שיודיע לי תודה

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אז קודם כל, גם אני חושבת כמוך...אין כמו סרטי מלחמת הכוכבים! עכשיו בקשר לבקשה: לי אישית אין מושג. פריט המרצ'נדייז היחיד שיש לי זה אלבום מדבקות עם מדבקות של "אימת הפנטום"!
לפי מה שאני רואה הרבה מחברי הפורום אוספים בובות של SW, אולי הם יוכלו לעזור לך. בכל מקרה, ניסית באינטרנט? לא חסרים אתרים אמינים שאפשר להזמין מהם פריטי מלחמת הכוכבים...

zViper

New member
ברוך הבא!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

גם אני חושב כמוכם!
אגב, בנוגע לבובות, קצת יותר לפרט בבקשה? אילו סוגים של בובות אספת וחסרים לך?

greenkid

New member
זה הולך להיות ארוך...

יש לי אוסף די גדול של בובות (יש לי כמעט את כל הבובות מהסרטים אימת הפנטום ומתקפת המשובטים) הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להשיג את הבובות של הסרטים הישנים יותר (4.5.6) יש לי רק את לוק בבגדים של טטואין את לוק בחליפת טייס וX-WING תואם שלא יהיה בודד,R2D2 נחמד,הנסיכה ליה,האן סולו בפחמנים,אובי וואן זהו פחות או יותר ואני רוצה להשיג את שאר הבובות שיש בסדרה בעיקר את דארת' ויידר(בלעדיו האוסף שלי לא יהיה שלם!!!) את חיילי האימפריה, c3po, את צ'ובאקה הווקי החביב ועוד... אז אם מישהו אם יש חנות בארץ שמוכרת את הבובות האלה או שהוא מוכן למכור לי בובה מהסדרה(בעיקר דארת' ויידר) בבקשה צרו איתי קשר תודה(ובקורב אני אפרסם תמונה של האוסף שלי)

בארץ לא תמצא SHIT

אם אתה מגיע לניו יורק אני יכול להמליץ לך על ימבה חנויות שם שמוכרות את הסדרות הישנות יותר. אם אתה רוצה להזמין בובות ישנות מהארץ יש לי שלוש מילים בשבילך: eBay, eBay, eBay... אני יכול לעזור לך בנושא וללמדך להשתמש באתר...

greenkid

New member
תודה רבה

אני מאוד אשמח אם תעזור לי להשתמש בebay תודה רבה לך

הסבר התחלתי על eBay

eBay זה אתר מכרזים פרטיים שכל אדם או עסק קטן יכול למכור ולקנות דברים. חלקם משומשים וחלקם חדשים. בגלל זה eBay זה המקום הכי טוב למצוא פריטים שקשה להשיג במקומות אחרים. פריטים שיצאו מייצור וכו'. התשלום נעשה על ידי הקונה ישירות למוכר בכמה שיטות מקובלות: שליחת מזומנים במעטפה, שליחת צ'קים, BIDPAY, ו-PayPal (הכי מומלץ). לא ציינת גילך, במידה ואתה קטין תעשה הכל בליווי מבוגר: מה שאתה עושה ב-eBay זה נרשם כמשתמש (בחינם) ומריץ במנוע חיפוש את מה שאתה מחפש.אתה מקבל רשימה של מכרזים עם פירוט על המוצר, דרכי תשלום המקובלות על המוכר, פרטי המוכר, ביקורת על המוכר ע"י קונים קודמים, מחיר התחלתי של המוצר, מספר הצעות ומחיר שהמכרז עומד כרגע. כמו כן, מופיע תאריך סיום המכרז. מה שאני עושה בדר"כ זה מחכה לכמה שעות או דקות לפני סיום המכרז ורואה על מה המחיר עומד עכשיו וכמה הצעות הציעו, ובמידה והמחיר עמד בהגבלה שהעמדתי לעצמי בכמה אני רוצה את המוצר אני מציע הצעה ומעלה אותה עד שאני זוכה או עד שהגעתי לגבול שכדאי לי לשלם על המוצר. לפעמים כדאי לחכות למכרז אחר של אותו מוצאר ממוכר אחר. במוצרים מסוימים אני אהיה המציע היחידי במכרז וכך אני קונה אותו במחיר חבל"ז. חשוב לבדוק לפני ההצעה האם המוכר מקבל תשלום באמצעות PayPal, האם יש למוכר ביקורות חיוביות ברובן המוחלט, ואם הוא מוכן לשלוח מחוץ לארה"ב (אני לא צריך, כי אני שולח את הדברים לתא דואר שלי בניו יורק). אם הפרטים הנ"ל לא מופיעים בתיאור המכרז, צריך לשלוח מייל למוכר ולשאול אותו את הפרטים האלו לפני שאתה מציע מחיר. אם וכאשר זכית במכרז אתה מקבל הודעה על כך במייל, והמוכר יוצר איתך קשר במייל. אני מעביר לו את התשלום ב- PayPal (זה אתר שיש לך מנוי בו, והוא מעביר את התשלום מכרטיס האשראי שלך למוכר ובכך אתה לא צריך למסור למוכר אנונימי את מספר כרטיס האשראי שלך הכל כך יקר - את התשלום ל-PayPal מבצע המוכר, לך זה חינם!). התשלום שאני מעביר כולל דמי משלוח (במקרה שלי מדובר על מקסימום שני דולר כי אני שולח לניו יורק, משלוח לישראל יהיה יקר יותר בהרבה). חשוב לפתוח מנוי ב-PayPal לפני שלב ההצעות, כי זה לוקח בערך שבוע לאשר מנוי. אני לא ממליץ על שיטות התשלום האחרות, יש בהם גורם סיכון לאיבוד הכסף. PayPal בטוח ב-100%, בדיוק כמו Amazon.com. זהו, אחרי התשלום אני מעדכן את המוכר ששילמתי (למרות שהוא מקבל על זה הודעה לבד), ונותן לו את הכתובת למשלוח. כשאני מקבל את המותר אני נותן למוכר ביקורת ממני, והוא נותן לי כקונה. זהו, בגדול. זאת הדרך הכי יעילה והכי זולה (בדר"כ) כדי למצוא פריטים שיצאו מכלל ייצור, פריטים משומשים, ופרטי אספנות נדירים שונים... לפעמים יש ממש מציאות.

לשאלות נוספות אתם מוזמנים לפנות אלי

נ.ב את זה הזמנתי מ-eBay, ואני אמור לקבל את זה שבוע הבא.

ועוד משהו

לפני שאתה מציע מחיר תפנה אליי לחוות דעת אני אומר לך מה המחיר הכדאי לפי "הנדירות" של המוצר. לא כל בובות הטרילוגיה המקורית ייצאו מייצור, ישנם הרבה שיצאו בגירסאות מחודשות (כמו צ'ובקה עם 3PO מפורק על הגב), וניתן למצוא אותם במחירים טובים אם רק מכירים. חלק ממה שרשמת שאתה מחפש יצא בגירסה חדשה, וחלק צריך לחפש מסדרות שיצאו מייצור. בקיצור, אני עוסק בצעצועים ורפליקות של אביזרים מסרטים, אז תפנו ותשאלו אותי קודם שלא יעבדו עליכם...

greenkid

New member
תודה רבה רבה רבה לך

כל הקטע הזה נשמע לי ממש ממש מסובך אבל אני אנסה את זה תודה רבה לך

greenkid

New member
אני אהיה בן 18 ב24 החודש ו...

ויש לי רעיון ואם תסכים אתה תהיה הבחור הכי כלי שאני מכיר!!! אז זה הולך ככה אני אגיד לך את הבובות שאני רוצה בebay אתה תקנה אותן תשלח אותן לתיבה דואר שלך ואז תשלח אותן אליי ואני אשלם לך על הכווול+10 אחוז על ההשקעה מה אתה אומר?????

זה בעייתי

האדם שמביא לי את הפריטים מהתא דואר בניו יורק הוא טייס אל על שמגיע לניו יורק פעמיים בחודש (אני מגיע לשם רק 4-5 פעמים בשנה), והוא חוזר עמוס במלוא הפריטים שמותר לו להעביר במכס (20 $). אני לא כל כך יכול להעביר איתו עוד דברים. גם לא נעים לי לבקש ממנו. כנס לאתר של USPS (רשות הדואר האמריקאית) ותראה כמה יעלה לך לשלוח דברים ארצה. זה לא צריך להיות נורא, אני חושב...

Sith Master

New member
עכשיו חסר..../images/Emo19.gif

תא דואר בצפון אמריקה, כסף, כרטיס אשראי, כסף, להיות לא קטין, כסף, הורים לא קמצנים... אמרתי כסף? שונא אותך............... נעמה, מגיע לזה טאג ליין...

למעלה