מה המצב איתכם???

omrisupersayan

New member
מה המצב איתכם???

חברה אני מהפנימייה הצבאית לפיקוד בחיפה! שזה האמא של השוחרים! כל מי שרוצה לדעת על זה מידע שייכנס לכתובת הבאה:

murzik3591

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מכיר בקטנה מישהו שהצטרף אליכם השנה, ילד חמוד בשם שי. השאר עימנו ותביא את חבריך...

who is this

New member
תאמין לי שאתה לא רוצה להשוות את

עצמך עם השוחרים שיש פה במכללות של חיל אויר.. חבר שלי לומד בריאלי וזה מכל הבחינות ברמה הרבה יותר גבוהה מהטכני ושלוחותיו.. מבחינת לימודים הריאלי הרבה יותר טוב, מבחינת משמעת גם הריאלי הרבה יותר טוב והוא גם הרבה יותר שווה.. בכיתה י"א או י"ב (תקן אותי אם אני טועה) עושים צניחה, ניווטים, מטווחים.. ובטכני בקושי שיעור ספורט יש.. החברה מהפנימיה לפיקוד הולכים להיות מפקדי צה"ל לעתיד והשוחרים של חיל אויר יהיו טכנאים ממורמרים שורעים את התחת בשביל כלום.. אז אחי, שיהיה לך בהצלחה!! וקבל ח"ח.. תצרף עוד חברים שיעוררו את הפורום ויראו עוד סוג של פנימיות צבאיות.. הטכני זה ממש לא דוגמה טובה.. (הפנימיה לפיקוד בהחלט כן)

hellohim

New member
ח"ח

ח"ח.. מי שלא יודע זה חלונות חשמלאים... זאת אומרת זכית בחלונות חשמלאים לרכב מקרן..

The Amaru

New member
קרן.... בחיייייייאת עיונאכּ!!!

אם את כבר בקטע של מתנות וחלונות חשמל, אפשר להוסיף 1.90 ולקבל עם זה גם הגה כוח ומזגן? סיוט לנסוע ברכב שנת 71' בחום של אוגוסט ועוד יותר סיוט להחנות אותו...
בקרוב בשער האחורי של הולץ... פאדיחות..
אבל זה הפאדיחה שלי
"מי אמר ויקטור חסון?"

ohadyellow

New member
אתם כאלה מטומטמים!

אתם משפילים את עצמכם פה כמו לא יודע מה! הבן אדם בא לתפוס עליכם תחת ואתם עוד נותנים לו להנות מזה ומצדיקים אותו אז רק שתדעו שהריאלי ושהטכני זה שתי פנימיות שונות לגמרי ואין להן אותו ייעוד ולפי דעתי שתיהן ממלאות את הייעוד שלהם בצורה שווה... הייעוד של הטכני זה להכשיר אנשים למערך הטכני מי שירצה לצחוק שיצחק אבל ככה זה... והיעוד של הריאלי זה להכשיר מפקדים לצה"ל ... אז ככה מי שחי בסרט שהרמה הליממודית שם יותר גבוהה אז שירד מהעץ כי זה לא ככה... הרמה של הטכני הרבה יותר גבוהה וואלה אני ידבר תכלס רוב האנשים בריאלי יש להם מוח של קיר והם ממש מטומטמים כי הם לא ממש צריכים שכל לייעוד שלהם ! הם צריכים משמעמת וכושר ואת זה באמת יש להם! אז עשו לי טובה אל תתפסו מהם יותר מידי!

mgd3

New member
בואו נעשה מבחן

אתם תקחו את החילים הכי טובים שלכם שסימו תראלי בהצטינות יתרה אנחנו ניקח מישהו שסיים את הטכני ושכרגע הוא טכנאי מטוסים הוא יסדר מטוס לטיסה הטייס יעלה עם f16 ואז ניראה מי ינצח המטוס או הלוחם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

who is this

New member
אתה צודק ביעוד של שתי הפנימיות..

אבל מה לעשות שלטכני כל אחד יכול להתקבל, ולריאלי לא? שהריאלי הוא אחד הבתי ספר הטובים בארץ והטכני כבר ממש ממש לא?? ושיתפוס תחת, הרי בשלב מסוים בצבא הוןא יעשה את זה, אז למה לא להתחיל מכשיו?

mgd3

New member
אז למה לא הלכת לריאלי

אתה כזה חפרן אתה אומר הריאלי והריאלי אז למה לא הלכת לשם who is this

למעלה