מה המצב אחים שלי ??

asaftovim

New member
מה המצב אחים שלי ??

אז מה ? הספקתם לשמוע חדשות ? או אולי להזין את תאבונכם מהשמועות הנוראיות שמתגלגלות לאוזנינו מאז שעות הצהריים המוקדמות ? באלגן.באלגן גדול.אנחנו בצרות בגלל הפלשתינאים וגם בגלל העולם כולו שלא מצליח לראות את נקודת המבט שלנו . הרי אם נצא עכשיו , כל ההרוגים שלנו היו לחינם.אם נצא, יחזרו הפיגועים , ויאמרו לנו שהפיגועים באו בעקבות המלחמה הנוכחית . אם נשאר בשטחים העולם יחרים אותנו . יצאנו קרחים מכאן ומכאן ...מה יהיה ? אולי נקיים משא ומתן תחת אש , אלא שהאש תהיה הפעם שלנו ??? אולי נהרוס את כנסיית חג המולד ואח"כ נבנה אותה מחדש ?? הרי כך עשו למקום המאוד מקודש שלנו שנקרא ´קבר יוסף´ .מה ? המקומות הקדושים שלנו לא כ"כ קדושים כמו שלהם ???!!!!!!!!!!! מה נסגר עם העולם הזה לעזאזל ????? איפה אלוהים כשצריך אותו ??? התגובה לא מרוכזת ולא משוכתבת כמו שצריך.פשוט הייתי צריך להוציא לחץ...

nightbird

New member
צריך להמשיך במבצע

ולהשיג את מטרותיו. אי אפשר כל רגע להתלבט ולהיכנס לפאניקה בגלל שיש נפגעים. בוודאי שבמלחמה נהרגים חיילים. במלחמת ששת הימים נהרגו יותר ממאה חיילים ביום, ולא חסרו פאשלות כמו הפצצת "ליברטי" או הסתערות על יעד ממולכד. אז מה? צריך היה להפסיק הכל ולברוח אחרי היום הראשון? די לדמורליזציה, כי זה הדבר היחיד - ואני מדגיש, היחיד - שיכול למנוע מאיתנו את הנצחון במלחמה הזאת ואת השגת ההסכם, השלום והבטחון.

asaftovim

New member
יש צד שני לכל דבר

אני מסכים איתך בעניין המשך הלחימה בכדי להשיג את המטרה .אבל , כל העולם צר עלינו ! מתחילים להפעיל עלינו סנקציות ולחצים אשר לא נוכל לעמוד מולם.

nightbird

New member
זה זמני

סנקציות עוד אין (רשת מרכולים בנורווגיה זה לא סנקציות) לחצים יש ועוד יהיו, צריך לעמוד בהם עוד שבועיים-שלושה ולגמור את העבודה. ואז הכל יחזור לתקנו. בלי פאניקה.

gali24

New member
ת ת א פ ק ו

מתי תפסיקו לזיין את השכל ותבינו שמלחמה זה מלחמה . תנו לצהל להמשיך ולהכות בהם ואל תזרעו פניקה שהיום במלחמה סולולרית כל דבר מגיע מהר מאד מהעורף לחזית ולהפיך. תנו גיבוי בשעה קשה ואל תפריעו עם השחרורי לחץ שלכם ת ת א פ ק ו (זה רק יועל )

asaftovim

New member
אני ימני מאוד , אבל גם ראלי !!

גלי , שלא תחשבי לא נכון .אני בעד כל ה"נקיון היסודי" של צה"ל בשטחים .אני בעד מה שהחברים שלי במילואים עושים כרגע.אני לא מבין מדוע לא עושים הפגנת ענק לטובת המהלכים הללו !! הרי המתנגדים כל הזמן מפגינים . מדוע שאנחנו התומכים לא נפגין גם כן ?? אבל , צריך להסתכל קדימה ולחשוב מה יקרה בעוד שבוע כשהמדינות שבעולם יפעילו עלינו סנקציות קשות מאוד .מה נעשה אז ? אני מחפש תשובה טובה . לא תשובה של "כשנגיע לגשר נעבור אותו ..". מה נעשה כשלא יתנו לנו מענק כספי מארצות הברית ??? הרי גם כך המשק שלנו במיתון עמוק מאוד .מה נעשה כשחברות ההי-טק שפיתחו את המדינה ימשיכו להסגר רק משום שבחו"ל לא ישקיעו בהן משום שהן ישראליות ?? אנחנו לקראת מצב קשה מאוד .. יותר מעכשיו..

תלתלית

New member
אני חייבת להסכים עם גלי ב 1000 אחוז

אני בדר"כ לא כותבת פה, אבל היום המקום הזה הוזן בשמועות כ"כ מוטרפות שממש אי אפשר היה לעצור אותם. אני נדהמת מהקטע הזה שאנשים כבר אמרו לי מי נהרג עוד לפני שאפילו בביתו ידעו על זה. אני תוהה האם גם בימים של פעם ככה נראתה מלחמה. הרי פה על כל פלוץ שחייל תוקע בטול כרם מפיצים מייד את הריח בכל אמצעי התקשורת. אני חושבת שחייבים להפסיק עם זה. שלא נדבר על כל השמועות שאנשים מפיצים. צאו מהטרוף הזה. אתם יוצרים פה מערבולת של חוסר שליטה. צריך להילחם נטו. בלי ליצור פניקות נוספות.

mevaser

New member
הבעיה

הבעיה של העולם היא עם תמונות של אנשים עם רובים שבקושי יש להם מה לאכול שמתמודדים עם מי שנחשב לאחד הצבאות החזקים בעולם,תוסיף את זה לעובדה שחייבים להודות בה,שרוב העולם ,כל אחד מסיבותיו הוא,לא מחבב יהודים ותקבל תשובה.שאלת היתרונות והחסרונות בלהיות יהודי היא שאלה שמצריכה דיון ארוך,ואני דווקא מאמין באלוהים בכל ליבי,רק שלא שכחתי שמי שקיבל הבטחה היה אברהם אבינו,אולי יש כאן איזה דבר שדורש מחשבה עמוקה,יש שמועה שגם הערבים בטוחים שהם העם היחיד של אלוהים,בעצם גם הנוצרים,בעצם כל דת בעולם,כולם טועים, רק אנחנו צודקים בגלל זה רק אנחנו בגן עדן וכל האחרים לא.

bibi50

New member
אני המום וכואב

ברור לנו מראש שאוייבינו יכינו מטעמים תקשורתיים לכל העולם מכל פציעה גדולה או קטנה שהם מקבלים והעולם לא יחרה ויוסיף את המחאה נגדנו. מה שלא ברור הוא כתוצאה מהנאמר לעייל וכמובן למען מניעת אבידות כבדות נוספות בחיי אדם יקרים מדוע איננו מכניסים למערכה אכזרית זו את חיל האויר שלנו ? נקודות זכות או הבעות תודה בוודאי שלא נקבל, להיפך הוא העולם ילגלג עלינו, כח ההרתעה שלנו כבר מזמן מתחת לקו האדום וכמובן אפשר להתחיל להרהר לשם מה אנו צריכים את חיל האוויר המשוכלל שלנו כשהדבר היחידי שאנו עושים איתו זה בומים על-קוליים ? הדווידקה האגדית של מלחמת השחרור גם עשתה בומים וזאת במחיר של בורג אחד ממטוס הפנטום. הגיע הזמן שנפסיק לחשוב במושגים גלותיים של מה יגידו. הגיע הזמן שנתחיל להשתמש בכל המשאבים שיש בידנו להביא לסיום המלחמה הזו בצורה האפקטיבית והמהירה ביותר וזאת כשלעינינו המטרה החשובה מכל - חסכון בנכס היקר מכולם - חייהם של חילינו

למעלה