מה המספר שלכם?

imdark

New member
חחח

שיחקתי נגד 300 ילדים שיש להם את השם היקרו או סאי בכינוי זה נחשב? אתה מכיר מישהו שישחק נגד מישהו ששיחק נגד שוסקו? אני לא חושב שקיימים אדיין הרבה כאלה אבל לך תידה רוב השחקנים האלו היו בעידן לפני האינטרנט וגם אז הם היו מקצוענים שלא שיחקו בהרבה טורנירים של חובבנים

bluexx

New member
אני יודע מה המספר שלי

אני שיחקתי נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהי ששיחקה נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהי ששיחקה נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהי ששיחקה נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהי ששיחקה נגד ששיחק נגד מישהו ששקל לשחק נגד שוסקו אבל החליט שלא אבל שיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק נגד מישהו ששיחק עם שוסאקו

למעלה