אבל אני זוכר את הפעם הראשונה. זה היה אצל חבר, אני זוכר שחיפשתי את רונלדו, ריבלדו, חיים רביבו..... נראה לי זה היה 97-98 אני כמעט בטוח שזה היה טוטאל מנגר. בהמשך שיחקתי גם במשהו יותר ישן וחובבני, משחק ממש ממש חובבני, לא זוכר את שמו, הוא היה כחלון (אי אפשר מסך מלא) והיו בו יותר באגים משעירות שיש לי באף. למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
משחק גדול... הפכתי את דארבי קאונטרי לקבוצה הכי טובה בעולם, כשאת הקבוצה שלי מובילים מייקל קאריק וויין רוני(שאחרי כמה שנים הובילו במציאות את מנצ'סטר לאליפות
הפעם הראשנה שפגשתי במנג'ר כלשהו הייתה בקיץ לפני 4 שנים, אני חושב. זה היה כשהייתי אצל סבתא שלי בירושלים יחד עם בן-דוד שגדול ממני בשנה, והוא הביא איתו את CM00\01 ושיחקנו. כמובן שכמעט ולא היה לי מושג מה עושים והוא עשה את הכול, אבל עדיין נהנתי וכשחזרתי הביתה השגתי את CM02\03.
משחק אדיר!!! עדיין לא ראיתי משחק מנג'ר שמגיע לרמה שלו! או שזה סתם כי הייתי ילד קטן אז התלהבתי למרות ששיחקתי קצת גם במנג'ר של 96\97 של EA ספורט קניתי פיפא 98 מקורי וקיבלתי את הדיסק הזה מתנה הייתי בן 8 אז לא ממש הבנתי עד שישבתי עם איזה שכן גדול שהסביר לי אז שיחקתי במנג'ר איזה שנתיים 3 ככה אח"כ פרשתי כי לא היה לי כוח למחשב וחזרתי למנג'ר השנה! סיפור מעניין לא? חחח
מתיאס זאמר היה השחקן הכי טוב שיש, והיה טריק לקנות שחקנים בחינם. בכיתה ג' אח שלי לימד אותי לשחק את המנג'ר הזה באנגלית.... כשילדים אחרים למדו לבית-ספר אני שיחקתי רק מנג'ר. המילים הראשונות שלי היו shortlist, transfer talk ועוד... אולי בגלל זה הוצאתי השנה 100 בבגרות באנגלית...
התחלתי בגיל 17 לשחק, אבל בהתחלה הייתי ממש אדיש למשחק, היה אחד בכיתה איתי ששיחק המון ובכלל לא הבנתי מה הוא מוצא בזה, והוא נתן לי את המשחק והתמכרתי ונכנסתי למעגל המכורים. כבר 6 שנים שאני משחק ונהנה מכל רגע. הראשון ששיחקתי בו היה ממש נחמד, לצערי אני לא ממש זוכר איך קראו לו, אבל היו שם המון אופציות- לבנות חנות מזכרות ולבחור את המוצרים שיהיו, לבנות דוחנים, לשפר את האיצטדיון, ממש משחק נחמד. מישהו זוכר איך קראו לו?