מה המינון המקס' של OSPOLOT ?

אז יש עוד אפשרויות פתוחות היות ו...

אתמול ספרתי 10 סוגים שונים שכבר ניבדקה יעילותם כולל אלה שקבלה בבית החולים . O.K תודה !

שרונמר

New member
רפי, אני כל כך מבינה את התחושה...

מנסה לעודד ולא יודעת מה להגיד. גם על הבן שלי מנסים מינונים ענקיים, והוא סובל נורא מתופעות הלוואי. גם בקשר לניתוח שעבר אנחנו הרופא מגשש באפלה, מנסה לשנות לחצים בצינורית, בינתיים ללא תוצאות. אבל, בשביל הילדים המדהימים שלנו, צריך סבלנות והרבה כוח. הם הכי מדהימים, מיוחדים ואנחנו תמיד כאן בשבילם, נלחמים כמו אריות... אני כאן שרונה

uma5

New member
רפול

תחזיק מעמד זה קשה זה מתיש הם צריכים אותנו.כשההתקף עובר הסתכל על החיוך ותאמר לעצמך בשביל החיוך הזה נלחמתי בשביל החיבוק מילד זה .במח הנסתר רב מהגלוי.במחלה הזאת המנהרה ארוכה אך יש בה פנסים .

רפי

מכיוון שאנחנו גם לא במאוזנים וכבר ניסינו את כל התרופות רוצה לומר לך שניסיתי כבר תרופות שלא עזרו בעבר אבל הפעם בקומבינציות שונות ולמרות הכל-לא עזר

נכון

התרופה הנ"ל לא מופיעה בארה"ב ובאנגליה. כן בשאר אירופה ובאוסטרליה. לא מצאתי את החברה המיצרת. מצאתי הוראות בגרמנית, מחקרים בודדים , וסיפורים של ילדים שקיבלו גם את הנ"ל, במינונים המתוארים שדיוחו על הטבה. אם תוסיף לי נתונים של שמות נוספים, חומר פעיל, אעשה חיפוש. בכיף.

1Mao

New member
אתמול קיבלתי תשובה על זה מנרולוג

הי אני אבא של עיליצ'וק אתמול היינו אצל נרולוג וגם עילי מקבל אוספולוט. מאחר וישנו איזשהו שיפור בEEG הוחלט לעלות לו את המינון של האוספולוט למקסימום. מינון המקסימום לילדים הוא 10mg לקילו ( לפי מידע של הנרולוג) ולכן אנחנו עולים ל170mg k ליום. אנחנו מחזיקים אצבעות שהשיפור ימשיך גם בEEG הבא, ומקווים שהאור בקצה המנהרה היא לא הרכבת.

לאבא של עיליצ'וק - תודה עכשיו זה ..

מתחיל להסתדר לי בהצלחה עם התרופה נקווה לטוב עבור ילדנו שזה יצליח ואף יחזיק מעמד לתקופה ארוכה כפתרון לבעייתם בריאות רפי

uma5

New member
../images/Emo6.gifאבא של עיליצוק

מחזיקה אצבעות. זו הרגשה כיפית כשדברים זזים לטובה ומעודדת

למעלה