מטרה: לשנות את המטרות ../images/Emo10.gif ../images/Emo26.gif
של ההורים שלי - למטרות שלי. לדוגמה:
המטרה של אמא שלי :היא שאמצא עבודה, לא משנה איזה, העיקר שתהיה לי עבודה, לא משנה אם יהיה לי רע בה, אם לא אחוש בה אהבה, אם ארגיש שאני ראויה ליותר ולא אקבל, אם ארגיש שהיא לא מממשת והולמת את הכישורים שלי וכו´.
המטרה שלי - להפוך את המטרה של מציאת עבודה למציאת עבודה מתוך אהבה. עבודה שארגיש שאני נותנת ומקבלת בה אהבה, מכל המובנים.
מטרה של אמא שלי שאמצא חבר, או יותר נכון, בעל שיהיה רופא, עו"ד, שיהיה מ"משפחה טובה", וידע לעשות את כל מה שהיא עושה עכשיו, שיהיה כמעין אמא שניה: יגיד לי ללכת לישון מוקדם ולא להיות ערה כל הלילה, יגיד לי למצוא עבודה, לא משנה איזה, "העיקר עבודה", יגיד לי לקחת ויטמינים ולאכול "מסודר", לנקות את הבית תמיד, במיוחד לנגב אבק מהמדפים, ובמיוחד, יגיד לי "לשמוע בקול אמא", כדי שבמקרה של "מלחמת כוחות" הוא יהיה בצד שלה, (כמו החבר שלי לשעבר שכל הזמן סינגר על ההורים שלי)
המטרה שלי היא למצוא חבר, שדבר ראשון יהיה ידיד. נוסף על כך שיהיה: טוב-לב, רגיש ואיכפתי, יודע לתת אהבה ללא תנאי (ולא רק לדבר עליה), אינטיליגנט ואינטלקטואל, אבל באופן שמתאזן הרמונית עם הלב.. שיהיה יפה מבפנים ומבחוץ וידע לומר את אשר על ליבו תמיד בצורה רכה ומתוך אהבה (ולא מתוך ביקורת..).
השקפת החיים של ההורים שלי: המוטו: "החיים הם לא פיקניק". לא תמיד קל, לא צריך להימלט מקשיים. "ביקורת היא דבר רע".
לאמץ את ההשקפה שהחיים נפלאים. אני ראויה לאהבה. אני יודעת לתת אהבה ואני אוהבת לתת אהבה, לכן אין שום סיבה שלא אקבל את האהבה לה אני ראויה. גם ברגע שאני אדע לסמוך על היקום שיעזור ויאהב אותי - אני אוכל לקבל את האהבה הזאת. ביקורת היא לא דבר רע, אך אפשר לומר אותה יפה, בצורה של ביקורת בונה, ולא הרסנית או בתור ´אלימות מילולית´. ביקורת היא דבר, שכמו השאר, צריכה לבוא מתוך אהבה ולהיאמר בצורה של אהבה, בעצם "טוהר המילה".
לשנות את המחשבה שצריך "להיזהר לא ללכת למקומות לבד, כי זה מסוכן, מישהו יכול לתקוף אותי או לעשות לי ´משהו רע´.
ההתקפה והרוע, בעצם באים מתוכנו. ברגע שיש לי אהבה, אמונה ועוצמה פנימית, אני מוגנת. אלוהים (שבתוכי) שומר עלי. אוהבת אתכם,
אני.