מה המטרה?

מה המטרה?

שלום גיא!!! אם הייתה מטרת מנהל הפורום לטהר את המקום מתמהונים או כאלה שהכתיבה שלהם כללה פגיעה גסה בכבודי שלי ושל הפנתר <כן יש לי שם משתמש חדש....>(מיכל רועי לשעבר
) הרי שהוא פיספס ובגדול!!!! שני משתתפים לא נכללים ברשימת הפסילות והם היו המוקד ללהבה ויותר מכך כתיבתם הייתה הרבה יותר חמורה משל אלה שהורחקו!

דוידקה המקורית ! מה המטרה?

המטרה שלי היא אחת בלבד וזה לשמור על כבוד כול הכותבים והמבקרים בפורום לצערי את נחסמת פעמיים לאחר שחשפת את פרטיו של חבר הפורום ללא רשותו ולידעתך החסימה שוחררה לאחר בקשתו של אותו משתמש שכל כך טרחת לחשוף את זהותו ושל יוסי חדד ידידי שטרח להרים אליי טלפון ולהסביר ולשמוע אחד את השני . פעם שנייה נחסמת בגלל צורת התבטיותייך בפורום את יכולה להיות בטוחה שאני אישית לא שמח להישתמש בכלי שניקרא חסימת משתמש , אבל אין בכוונתי לתת במה חופשית לכל מי שיעשה שימוש לרעה בפורום. זה יכול להיות כל אחד מחברי הפורום . אני חייב לצין כי אני לא מכיר אישית את מרבית החברים בפורום פרט לקומץ חברים . אז החלפת שם משתמש יופי תתחדשי עכשיו אני מקווה שלא תגררי אותי שוב לחסימות והרחקות ותעשי שימוש פורה בפורום . לגבי הפנתר אין לי מילים אני ממתין לזימון מבג"ץ המשך פורום פורה גיא

למעלה