מה המחיר שלך

מה המחיר שלו? לישכת ראש רשות

וכמה פקידות רצוי בלונדיניות...ואם הן מהדרום החם...-עדיפות ראשונה.

בנוגע לפרסום של Ynet האם הבלונדה

שיושבת על כסא כבוד במשרדו של הלוזר לא "מתביישת" את מכירת ההסתדרות בליכוד? תיתביישי לך גב'מירי רגב לא יודעת מזה ככל הנראה או שכן, הבוס שלך זה שבגללו זיזלזלת באידאולוגיה שלך ,זה בגלל שהחשיפת יתר נעלמה לך כבר ואת לא כוחנית כמו שהיית ,זה יכול לפגוע בך בעתיד את לא ליכודניקית את אינטרסנטית את לא ראוייה לתפקיד שנתנו לך ,לכי עם האמת עם הליכוד האמיתי לכי עם מי שמייצג את הליכוד האמיתי יש לך הרס עצמי והפעם הוא במייטבו.......אנשי ליכוד יודעים מי את "כאשת ליכוד" הפעם פישלת הלכת עם המזוייף איזה פנים יש לך ללכת ולהמליץ לכל העולם על האיש שהכי שונא את הליכוד ת-ת-ב-יי-שי לך

zivsb

New member
זו עבודה..!! גב' שושי דהן

אני לא יכול להעסיקה,אז מותר לה ורצוי לה לעבוד בכל מקום ותחת כל בוס

ברור שמותר לכולם מותר זיו

אבל יש כאלה שיש להם ערכים ואידאולוגיה ויש כאלה שימכרו את נשמתם לכיסאולוגיה הרבה אנשים הוצע להם התפקיד הזה והם סרבו בלשון המעטה טהעדיפו לחכות לעבודה אשר הם מאמינים בה ולא בוגדים שמעון אני מדברת רק על ערכים וזכותי להגיד זאת בפה מלא -תסריט קטן זיו"אתה איש מפלגת העבודה בכל רמח אברייך אבל רצה הגורל ואתה מחוסר עבודה האם תיתפטה לכסף (ובאמת שלא חסר עבודה) או לערכים שלך ולאידאולוגיה שלך ואני יודעת שאתה יודע ערכים מהם אל תחפוץ נפשך לדאוג לתפקידים בכירים במפלגת העבודה שאתה חפץ ביקרה ותלך ותעבוד במקום הנוגד אינטרס זה לכן לאשה הזו אין ערכים ואידיאולוגיה פשוט אין לה כלום רק אינטרס שתעבוד איפה שהיא רוצה אבל לזה.....אני קוראת בגידה תרתי משמע.

יופי, שושי, אבל אולי תסבירי לי , מה

היה לה רע בעירייה? למה עשתה מה שאומרים שעשתה לבוס שלה? הרי גם שם היה כיסא
עוד יותר מכובד...ובוס בסדר גמור, ומשרד יפה והכל...אז מה דיגדג או בער לה להפנות להכל גב וללכת משם?

אז היא דומה ללוזר שלה שגם היא והוא

שניהם אוהבים לזגזג. היציבות מהם והלאה...אז שימשיכו. סיר ומכסה.

אני הייתי מציעה לך גרר לא להכנס

לזה.....והמבין יבין האשה הזו מזגזגת כל הזמן ודי לחכימא ברמיזה אתה אדם שיודע הההכל וזה לא בדיוק הבוס שלה היא כזו מואסת בעבודות לא ישרה לא אמינה אשה שיש לה ומחפשת עוד ועוד בכל המובנים זןכר את המקרה שהייתה עם מאור אברג'ל אצל מקסים ז.לבחוש בכל דבר ורק ועל מנת שתיכנס לעיריה גם בחשה בדברים אחרים כל יום זה סיפור על רומן כזה או אחר אינני יודעת אם אמת זו או שקר קטונתי אבל דבר אחד אושניים היא הרסה והמבין יבין אבל למה להרוס את עצמה???? היא נמצאת בכל דבר ועיין עיקר שפוני....היא בבחירות לוועד...היא בבחירות ליו"ר נעמת.....היא בבחירות להסתדרות.... תראה פעם אחת שבחרו בה חוץ מאשר בהסתדרות אינני יודעת אפילו מה תפקידה וגם בזה היא בגדה איזו אשה וגם את התפקיד הנוח וחסר המעש במשרדו של אסא היא קמה והלכה חשבה אולי שיזרו לה חחחחחה אני אישית יודעת שטרפדו לה והגזבר ראה כי מי יגן הלכה ביגונה לארבלי שגם שם הפנו לה עורף והלכה למירי רגב וגם שם הפנו לה עורף אוי אוי איזה בושה

לוד מלאה בוגדים...אז עוד אחת ...מה יקרה?

נוספה עוד אחת. שיהיה לה רק טוב. איזה מפרגן אני?

גב' שושי, על איה בושה את מדברת?

אין לה בושה ולא תהיה לה בושה. מה חושבת את עצמה...."בוגרת שנקר" אולי בוגרת מגמה
תופרות וחייטות באורט שנתיים מקצועי....אבל אומרת ככה..."בוגרת שנקר" ...עאלק....
כסא כבוד?..כסא כבוד יש בחדר של בית-כיסא....מה יש שם מלא חרקים מעופפים וזוחלים..
איפה בוס שלה? לא תגיע לנעליים שלו....למה בכלל לקח אותה מזכירה שלו? לא מתאימה לרמה שלו.
זה בוס משכיל אינטליגנט...מה לו ולה ? מה לו ולה? זה היה טעות לקחת אותה. וזה סטירה בשבילו כי
הסכים לעשות לה טובה ולהציל אותה מלהיות תופרת.....אז זה ה"תודה" שעשתה לו...איך אומר הנסיך 61...
היתה לוחשת לגמד דברים על הבוס הטוב שלה. אבל ה' החזיר לה יפה , יפה ! מי יציל אותה עכשיו? הלוזר?
הלוזר שיציל את עצמו קודם !

קומי לכי משם בלונדה לכי מהמקום

שממש לא מתאים לך אל תיתני נוק איוט לליכוד כי "בייתנו" הוא הליכוד לכי עם מה שאת מאמינה כי בגלל זה קיבלת את התפקיד שכה התגאת בו אף אחד לא יסלח לך את תצאי קרחת מפה וגם משם חבל קומי תשצרי על הכבוד שלך ממה שנשאר בו המיני לנו אם את קמה והולכת יש לך דם כחול דם של ליכוד

יש לה דם כחול?....חהחהחהחהחהחהחהחההח

יש לה דם מעורבב כל מיני צבעים....של צביעות.

אידאולוגיה...לכי שושי תישאלי

אותה: מה פירוש המילה: אידאולוגיה?
אם היא תענה לך תשובה נכונה...? אני עציץ מפליץ.....

רפאל76

New member
גרר אחיסמך יאללה תגרור את שושי דהן ותפסיק ...

לכתוב כמו עילג. אתה משעמם.

הלו.......מה זה תגרור את שושי דהן

אני לא נגררת ולא אגרר לעולם אתה את התסכולים שלך תוציא על מישהו אחר אני אגיד מה שאני רוצה איך שאני רוצה ואתה לא תגיד שמשהו גורר אותי ואם יש לך בעיה עם משהו בפורם אז דפוק את הראש בקיר פה אומרים הכל אדון רפאל 76

חהחהחהחה= "דפוק את הראש בקיר"

חהחהחהח.....
אדון רפאל 76 = אתה נכנס לפורום פעם במאה שנים, ועוד מתחצף וקורא לכותבים הפעילים
להיגרר החוצה מהפורום.? חוצפה וחוסר חינוך , צעקנות ורוע לב - זה אתה ! תחזור לכיתה א'
אולי תילמד משהו. אתה נישמע לי הדיוט גמור.....

למעלה