מה המזל שלי?

וווזלה

New member
מה המזל שלי?

נולדתי בתאריך העברי י"ח בניסן ובלועזי ב 21.04 ... מהו בעצם המזל שלי? טלה? שור? ...איי אם קונפיוז
תודה!

מתלמד8

New member
מה המזל שלי????

ומה עם שנה ,שעה ומקום לידה?.

יש שנים עם חודש פברואר הכולל -29 ימים וזה חשוב במיוחד בתאריכים גבוליים,לכן גם מקום ושעת הלידה חשובים,

באסטרולוגיה-תאריך לידה עברי פחות חשוב,אלא אם יודעים רק את ת.הלידה העברי בלבד.

וווזלה

New member
ראשית תודה

אז ככה: העברי - י"ח בניסן ה'תשי"ד, הלועזי - 21.4.1954, יום רביעי שעה 3:20 בבוקר.
ברמב"ם חיפה..
תודה!

מתלמד8

New member
אתה בן מזל שור,,,,

בזמן לידתך השמש היתה במעלה -00:24 במזל שור,(או בפשטות ,השמש במעלה אפס בשור)האופק בדגים וירח בקשת,הנתונים לפי האתר "אסטרו-פרו",שאר הפרטים תוכל לקבל באתר.(מקלידים אסטרו פרו בגוגל,מגיעים לאתר,נרשמים,מכניסים את הפרטים ומקבלים את כל הנתונים .

רוצים ניתוחים והסברים?-פוגשים אסטרולוג מקצועי.

אאל"ט ממלאים שעת לידה זמן מה אחרי סיומה

עד כמה שמשגת ידיעתי, הסגל הרפואי לא טורח לזכור את שעת הלידה המדוייקת, אלא את השעה בה התפנו למלא את הטפסים עם סיום הלידה. בהתאם, הייתי מצפה שהלידה בפועל הייתה אי אילו דקות קודם לכן, ולכן שהשואל יהיה בעצם בן מזל טלה.

Y. Welis

New member
זה עניין בעייתי - בעיקר עם לידות ארוכות

שבהם ה'הגחה' יכולה לקחת שעה ויותר.

אבל חצי מעלה (כמעט) = 12 שעות, כך שיש כאן מרווח סביר שהוא עדיין ב-שור.

btazilerio

New member
עד כמה אתה בטוח במה שאתה אומר?

עד כמה שידוע לי ברגע שתינוק נולד מכריזים על שעת הלידה והאחות רושמת את השעה מיד במסמכי לידה...
מאיפה הבאת את זה שרושמים את זה רק שעה אחר כך בצורה שכונתית..?

אני מספר מה ששמעתי מכמה יולדות

ולענ"ד אין שום דבר שכונתי בלדאוג קודם להליך הרפואי, ורק אחרי זה לטפסים.

Y. Welis

New member
כמו הכרזת שעת המוות. באנגליה למשל מכריזים

על זמנים נוספים אצל מאושפזים, כמו שעת איבוד הכרה. ההכרזה שנעשית ע"ע הרופא הראשי, היא שנרשמת.

מניח שעם המיכון של היום, אין קושי לרשום מיד את השעה על מחשב.

btazilerio

New member
מה שאתה מתכוון

זה שרושמים את שעת רק אחרי שכל הליך הלידה נגמר והצוות יוצא מהחדר, רק אז האחות מסתכלת על השעון מה שיכול להיות גם סטיה של למעלה מ20 דקות
או שמכריזים על שעת הלידהבזמן שהתינוק יוצא לאוויר העולם ורק אחר-כך רושמים אותה..?

אני מדבר כמובן על לידות שהתבצעו בשנות ה70-80-90 לא היום..

btazilerio

New member
...

מה שאתה אומר
זה שכל חובבי האסטרולוגיה בעולם חיים בסרט לגבי מפת לידה שהיא בכלל לא שלהם...

התייחסתי רק לישראל

ומכיוון שלא נראה לי שהסגל הרפואי מטריח את עצמו למען חובבי האסטרולוגיה באשר הם, תצטרך להרים טיעון קצת יותר טוב בשביל להראות שהרישום של שעת הלידה מדוייק.

btazilerio

New member
..

אני לא אביא טיעונים כנגד הדברים שלך מהסיבה הפשוטה שאני לא מתווכח איתך..
אם כך אחיות אמרו לך אני מקבל את זה

השאלה היא האם האחיות האלה עובדות בבתי חולים שונים?
ועל איזו תקופה מדובר?

כלומר יכול להיות שבשנות ה80 היה נהוג דבר אחד ובשנות ה2000 אחר

בסופו של דבר, באמת הכל אפשרי

אפשרי שהדברים היו מדויקים, ואפשרי לפעמים - רוצה להאמין שלעיתים רחוקות - שלא. בכל מקרה, עצם זה שכתבו שעה מסוימת שהיא זו שנקבעה כשעת הלידה לדעתי זו השעה המחייבת, גם אם כביכול היתה עלולה להיות טעות מסויימת, וכמו שלמדתי עם השנים אין ממש טעויות בקוסמוס: מה שצריך לקרות - או להיות רשום - זה מה שקורה, ולזה נתייחס ומכאן נוציא גם את הנתונים והפרשנויות, לטוב ולרע. כל השאר תלוי - לדעתי ולנסיוני - באסטרולוג עצמו.

למעלה