מה המומלצים של uria heep ?

אנד דה ווינרז אר:

1. salisbury 2. demons & wizards 3. look at yourself 4. ...very 'eavy very 'umble אחרי אלה אתה יכול להשלים את כל הראשונים עד sweet freedom כולל (ולא כולל את ההופעה החיה מ-73).

קרימזון

New member
אוף!

salisbury זה טוב המון! (גם דימונס מעולה, אבל סולסברי זה משהו מיוחד)

moshel

New member
uriah heep

טוב קודם כל היא הלהקה האהובה עלי מכול הלהקות שיש אבל את זה רוב חברי הפורום יודעים בכול מקרה אם את רוצה לדעת יותר פרטים על הלהקה המופלאה הזאת משנות ה70 שדרך אגב פעילה עד היום תוכלי למצוא באתר הזה שערך אותו חברי הטוב בוריס שניצר כל מה שרצית לדעת על UTIAH HEEP ולא ידעת עכשו לרשימת האלבומים המומלצים כל הדיסקים מהתקופה הקלאסית 1970-1976 1970-very eavy 1970-salisbury עם היצירה המופלאה salisbury יצירה בת 16 דקות 1971-look at yourself עם היצירה july morning 1972-האלבום המופלא demons and wizrards שאת העטיפה עיצב roger dean וכולל בתוכו את אחד השירים הקסומים ביותר paradise/the spell 1972-the magicans birthday שהוא תקליט המשך לקודמו עם היצירה שנושאת את שם האלבום ושאת העטיפה עיצב גם כן roger dean 1973 live 73 שמראה את הלהקה בכול תיפארתה בהופעה חיה 1973- sweet freedom 1974- wonderworld 1975- return to fantasy שעל נגינת הבאס מופקד john wetton 1976-high and mighty יש בתקופה הזאת עוד דיסק שיצא מאוחר יותר שנמצאים בו הקלטות מתקופה מוקדמת יותר של הלהקה מהזמן שהיא נקראה SPICE שם הדיסק הוא THE LANSDOWNE TAPES והוא כולל בתוכו כמה דברים מאוד מענינים ופרוגים אני בהחלט ממליץ גם עלו בכל הדיסקים שהמלצתי לך משתתף הזמר האגדי DAVID BYRON וזו התקופה הטובה ביותר של הלהקה אני ממליץ לך לרכוש את כולם שלך מושל

zambush

New member
הם היו בישארל? טוב לדעת ../images/Emo73.gif

או שגם זאת מתיחה של האחד באפריל?

moshel

New member
לא רק שהם היו בישראל

אלה הם גם התארחו אצלי בבית לארוחת ערב וזה לא מתיחה של ה1 באפריל אתה יכול לקרוא את כל הסיפור האמיתי באתר שלי בליווי תמונות כנס לכאן ותקרא את כל הסיפור http://geocities.com/moshelavi בתמונה המצורפת אני יחד עם גיטריסט הלהקה mick box אצלי בבית ושוב פעם אני חוזר זו לא מתיחה של ה1 באפריל

oril123

New member
בתור מומחה ל URIAH HEEP על

איזה DVD שלהם אתה ממליץ ביותר (הן מבחינת איכות החומר הסאונד והתמונה), לי אישית יש את SAILING THE SEA OF LIGHT שכולל סרט תיעודי נחמד והופעה בסופיה בולגריה שמורכבת ברובה מחומר קלאסי שלהם אך איכות הסאונד והתמונה הלא טובים במיוחד פוגמים בהנאה שבצפיה בDVD. באתר של CLLASIC ROCK PRODUCTIONS יש הרבה DVD שלהם ורציתי שתמליץ איזה הוא המומלץ ביותר.

bsmuheep

New member
DVD מומלצים

Sailing הוא לא DVD מייצג. זה יותר סרט תעודי על ההרכב הנוכחי מאשר DVD מוזיקלי. אני ממליץ על 2 אחרים. 1. ACOUSTICALLY DRIVEN - הופעה אקוסטית, עם בצועיים נהדרים לשירים שבדרך כלל לא נכללים בהופעות הרגילות. כולל הופעת אורח של איאן אנדרסון עם חלילו. הוקלט בסוף 2000. 2. THE MAGICIANS BIRTHDAY PARTY - הוקלט בסוף 2001. איחוד חד פעמי של הלהקה עם קן הנסלי(הקלידן המקורי) וג'ון לוטון(הזמר שהחליף את ביירון בםוף שנות ה-70). כולל ביצועיים מלאים ל- PARADISE/THE SPELL, CIRCLE OF HANDS, THE MAGICIANS BIRTHDAYת TALES, ורוב הקלסיקות האחרות. על החליל מתארח טיים ואן ליר מפוקום. רק בשביל לסבר את האוזן, נוכחתי בשתי ההופעות האלו. ב- ACOUSTICALLY DRIVEN, אפשר אפילו לראות אותי נכנס לאולם
)) DVD נוסף מומלץ - THE LEGEND CONTINUES. הקלטה של הופעה רגילה מסוף 99, הדומה מאד להופעה שהייתה בארץ בספטמבר 2000. עוד DVD שהייתי ממלץ עליו, JOHN LAWTON - ONE MORE NIGHT. תהנה!!! בוריס.

oril123

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה

האם אתה מכיר גם את ה DVD של פול ווטון יחד עם קן הנסליי ?

bsmuheep

New member
MORE THAN CONQUERORS

ג'ון ווטון, לא פול
כן, יש לי את הDVD הזה, וגם הייתי בהופעה עצמה. ההופעה התקיימה למחרת הופעת האיחוד MAGICIANS BIRTHDAY. הם מבצעים כמה שירי סולו של הנסלי, כמה שירי סולו של ווטון, כמה משירי אסיה, וכמה שירי היפ כולל ONE WAY OR ANOTHER ,השיר שבוצע במקור ע"י ווטון, בתקופת חברותו באוריה היפ. הנסלי היה מצונן באותו ערב, לכן שירתו לא הייתה מהטובות. סה"כ הופעה לא רעה, אבל לדעתי, הם יכלו להתאמץ קצת יותר. יש בDVD גם כמה קטעי בונוס מעניינים. דרך עגב, CLASSIC ROCK PROD עורכים מבצע הוזלות החודש, כך שכדאי לבדוק את המצעי שלהם בכל מקרה. בוריס.

למעלה