מה הם רוצים מאביב

מה הם רוצים מאביב

אנשים היה הופעה מ ד ה י מ ה. אולי נכון, אתם צודקים החלק הראשון לא היה משהו. אבל השני היה ט -ו - ב, ט - ו - ב מ - א - ו - ד. ועכשיו את העזרה שלכם: מאיפה אני יכולה להשיג את השיר מה הם רוצים מאביב?

ממממ

אמ בלה בלה אולי בקאזה או משו תמצאי.. בכל מקרה אני יכולה לשלוח לך אני באייציקקי
143539175 מוזמנת :)

רוצים שינוי..

ההופעה היתה מ-ד-ה-י-מ-ה!! החלק הראשון היה יותר עצוב.. וככה היתה אמורה להיות כל ההופעה לפי הדיווחים.. כי האלבום נכתב על מוות.. אז מה הציפיות שיהיה שמח? ושירים עצובים לא אומרים שירים רעים.. ובגלל זה החלק הראשון בעיני ההי מרגש ומקסים.. החלק השני היתה יותר קופצני וגם היה נורא כייף.. אני רק לא מבינה... כולם בהופעה היום לבושים אותו דבר.. אתם נוער רוצה שינוי וכאילו רוצים להיות מיוחדים בצורת לבוש!! צר לי.. אני באתי ראיתי הכל שחור.. זה לא מיוחד-זה כל כך רגיל!! כולם היום כל כך דומים!! רוצים שינוי?? תהיו שונים!! תהיו מקוריים!! והכי היה מצחי´ק שתי בנות עם קעקוע של אביב גפן.. נו לא הזכרתי כבר שאביב מנסה להעביר לנו להיות שונים מיוחדים?? אני אם היתי הוא(וטוב שאני לא כי אני מעדיפה להיות מיוחדת..) היתי נעלבת שמקעקעים אותי אחרי שנים של ניסיון להעביר לנוער להיות מיוחד ולא לעקוב אחרי גורו בכזאת קיצוניות.. וכן!! רוצים שינוי!!

למעלה