מה הם יעשו אח"כ

dmoran

New member
מה הם יעשו אח"כ../images/Emo35.gif

תביעו את דעתכם מה אתם חושבים שה-
יעשו אחרי שהסדרה תסתיים!! לדעתי דורון יחזור לתיאטרון ולא נראה אותו יותר ב-
אלי מרקו ישחק בפרסומת של "הפורץ הנוצץ" וכו´ וכו´ תרשמו מה אתם חושבים

actress

New member
אז ככה:

דורון עדיין בתאטרון זה לא שהוא פרש משם ונתי משחק גם ככה בהצגות יהודה לוי יטוס לחו"ל לצורך לימודים והוא גם משחק בהצגה חדשה אסתי תמשיך עם הדיבובים וגם היא נמצאת בהצגה חדשה עם עפרה וינגרטן ועוד מישהו אבי פניני ממשיך בדיבובים מאיה וירצר היתה כתבה שהיא תעסוק במשהו אחר יסמין לא ידוע מתי אטלס סיים ביה"ס למשחק וכמובן ימשיך לכיון סופי גם כן איריס מרטינס משחקת בתאטרון תמונע אז היא ממשיכה שם רפי תבורי ממשיך גם כן בתאטרון יעל הדר גם ממשיכה בהצגות שלה ויש לה עוד... יעל דואני מתקבלת בעזרת אבא שלה לכל מקום והיא מופיעה על במות וממשיכה לעודד. עומר ברנע יטוס לחו"ל איפה שהוא חי מקווה שלא שכחתי אף 1 מיכל קפטה אולי תמשיך בדוגמנות אבל לכל השאר מי ששחקן ושמשחק בתאטרון זה נכון

actress

New member
משהו שקשור באדיפוס

אני צריכה למצוא את הכתבה

actress

New member
הנה הכתבה מעיתון "את"

אבל לגבי אדפיוס זה נאמר בראיון אחר אבל לגבי הלימודים והכל כתוב כאן

actress

New member
אמרו כאן את אמא של טאז וגם היום אסת

וזאת אסתי ולא אתי היתה הסדרה פאנאטומית בערוץ 6 והיא גם מדובבת שם את גב´ (שכחתי את השם)

PingPong18

New member
אההההההה...

חשבתי שהתכוונת לאתי... אסתי זאת שלומית לא? כנראה שכן... אני זה ששאלתי לגבי מי היא מדובבת...

כל האמת על ה ../images/Emo41.gif

אני חושבת שאלי מרקו יעשה את החיקויים לתוכנית של רפי גינת על הפריצות וכולי, או שפשוט יופיע בתוכניתו של רפי גינת השניה כולבוטק או שיעשה את שניהם ביחד. דורון ידהר לאיזור הדימדומים עם רונה מאיה תבנה להקה וגידי כל היום ישיר לה בפה מלא במבה. והיתר ילכו לשיר בצוותא שירי מולדת...

actress מומחה אתה אה???

מאיפה מאיפה אתה יודע כל כך הרבה??? ספר לי משהו חדש...על...רונה.

actress

New member
אני בת!!!!!! ואני יודעת כי אני

זוכרת אותם את חלק מהשחקנים בילדותי ואם היית רואה את הכרטיס שלי היית רואה שהקטע של התאטרון חזק אצלי ובכלל אני בעולם שואוביז לא מפורסמת עדיין אבל אני עוקבת פה ושם אחרי מדורי רכילות ומקבלת מידי פעם מידע מאנשים למשל המורה שלי סיפרה לי שהיא רצתה להביא את נתי רביץ שילמד אותו וזה היה בתקופה שהוא לא היה ידוע אבל היא ויתרה ובמקום זה הביאה את דדי זהר ההוא מסיטי טאוור וגם כמו שכתבתי הייתי במק"חר שזה מפקדת קצין חינוך ראשי ועבדנו עם הלהקות וגל מי שקשור בתאטרון וכו´... אז גם משם

למעלה