יש יש יש יש... רגע 2+2 זה 3 או 7 מוזר פעם ידעתי ???
א את פושע אותך למישטרה New member 24/12/05 #38 לתמונה הזאת יש לי רק כותרת../images/Emo18.gif ----------->>> ------------------------>>> ------------------------------------->>>
לתמונה הזאת יש לי רק כותרת../images/Emo18.gif ----------->>> ------------------------>>> ------------------------------------->>>
S sprqy New member 24/12/05 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי!! בתור חדש בפורום יש שאלון קצר בשבילך!! 1. דמות מועדפת? 2. דמות משנה? 3. פרק מועדף? (רק אחד!!) 4. שמות החיבה של רייג'ל?? ברוך הבא!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי!! בתור חדש בפורום יש שאלון קצר בשבילך!! 1. דמות מועדפת? 2. דמות משנה? 3. פרק מועדף? (רק אחד!!) 4. שמות החיבה של רייג'ל?? ברוך הבא!
S sprqy New member 24/12/05 #43 לתמונה הזאת: היי אשתי, מה את עושה על הסט?? אה נכון את משחקת את המניאקית הקשוחה ההיא מיניסטר אקנה...
S sprqy New member 24/12/05 #44 עוד אחת: דארגו נו , גם לי מותר לצחוק על כל הצינורות שיוצאים לך מהראש...
M MeItOsH New member 24/12/05 #46 ../images/Emo153.gifאהבתי את כולם!../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif בראשון התכוונת לIT? [="זה"] בקרוב עוד תמונות... [זה בהחלט כיף להחיות את הפורום]
../images/Emo153.gifאהבתי את כולם!../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif בראשון התכוונת לIT? [="זה"] בקרוב עוד תמונות... [זה בהחלט כיף להחיות את הפורום]
M MeItOsH New member 25/12/05 #89 ../images/Emo153.gifגמני התכוונתי למשחק../images/Emo118.gif בארה"ב זה=IT ש"IT" צריך לתפוס את כולם
S sprqy New member 24/12/05 #45 עוד... ארין חושבת לעצמה: מתי היא תסתום כבר - פיצצה לי את המוח עם הצעקות שלה
P pigit22 New member 24/12/05 #51 יש לי ארין : היי תפסתי אותו ... דרגו : אוף ! שוב ניצחת ( זה לא פייר היא רצה מהר מידי ) ג'ון : טוב למי בא סיבוב חוזר של תופסת ???
יש לי ארין : היי תפסתי אותו ... דרגו : אוף ! שוב ניצחת ( זה לא פייר היא רצה מהר מידי ) ג'ון : טוב למי בא סיבוב חוזר של תופסת ???