מה הם אומרים??
P pigit22 New member 22/12/05 #2 הנה שלי : דארגו : איך אתה יכול לשתות את זה ? ג'ון : למה זה דוקא די טעים . דארגו : יש לך מושג מה יש בפנים ...? ג'ון : לא , אבל כשאתה מציג את זה ככה אני מעדיף לא לדעת ! דארגו : טוב אבל אני הזהרתי אותך . ג'ון : GEE THANKS . דארגו : OK OK ...
הנה שלי : דארגו : איך אתה יכול לשתות את זה ? ג'ון : למה זה דוקא די טעים . דארגו : יש לך מושג מה יש בפנים ...? ג'ון : לא , אבל כשאתה מציג את זה ככה אני מעדיף לא לדעת ! דארגו : טוב אבל אני הזהרתי אותך . ג'ון : GEE THANKS . דארגו : OK OK ...
M MeItOsH New member 23/12/05 #4 ../images/Emo153.gifשלי לתמונה של קלאודיה../images/Emo118.gif קלאודיה:יש! יש! סופסוף הצלחתי לנגן את השיר המדוייק בלי לזייף! יש!
../images/Emo153.gifשלי לתמונה של קלאודיה../images/Emo118.gif קלאודיה:יש! יש! סופסוף הצלחתי לנגן את השיר המדוייק בלי לזייף! יש!
M MeItOsH New member 23/12/05 #9 ../images/Emo153.gif*מיתר-הכינוי זה מיתוש../images/Emo118.gif זה I ולא L
L lironlondon New member 23/12/05 #5 חחחחח בתמונה הזאת זה נראה כאילו ארין מנסה לירות כדורי אזהרה באוויר כשהיא עומדת לגלות שהאקדח פולסים לא אצלה...
חחחחח בתמונה הזאת זה נראה כאילו ארין מנסה לירות כדורי אזהרה באוויר כשהיא עומדת לגלות שהאקדח פולסים לא אצלה...
M MeItOsH New member 24/12/05 #13 ../images/Emo153.gif../images/Emo6.gifשניהם מצחיקים!../images/Emo118.gif
א את פושע אותך למישטרה New member 24/12/05 #19 עשיתי אותה עים הצייר של חלונות... ולמה היא לפי דעתך מושלמת ???
M MeItOsH New member 24/12/05 #25 ../images/Emo153.gifאממ..שאלה טובה..../images/Emo118.gif סתם עשיתי לי שלושה אליפסות לבנות וזה מה שיצא...
../images/Emo153.gifאממ..שאלה טובה..../images/Emo118.gif סתם עשיתי לי שלושה אליפסות לבנות וזה מה שיצא...